1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP DÜN AKŞAM DİKMEN’DE MİTİNG DÜZENLEDİ
UBP DÜN AKŞAM DİKMEN’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

UBP DÜN AKŞAM DİKMEN’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) dün akşam Dikmen’de miting düzenledi.

A+A-

ÖZGÜRGÜN: “DİKMENLİLERİN BİZLERE GÖSTERDİĞİ SEVGİ GÖSTERİSİNDEN GURUR DUYUYORUM”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) dün akşam Dikmen’de miting düzenledi.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, mitinge UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün yanı sıra UBP Girne İlçe Başkanı Kutlu Evren, Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, UBP Girne Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra, UBP Girne Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri, UBP Dikmen Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri, UBP Girne ve Dikmen Kadın Kolları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bölge köylerinden UBP’liler katıldı.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün mitingde yaptığı konuşmada, miting alanında Dikmenlilerin kendilerine gösterdiği sevgi gösterilerinden gurur duyduğunu belirtti.

Özgürgün, “Bana Dikmen Belediye Başkan Adayımız ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımızın büyük desteğe ihtiyacı olduğunu söylediler. Ama geldiğim zaman bu muhteşem atmosferde, bu coşkunuz, bu heyecanınız, bu kararlılığınızı görünce sizin desteğe ihtiyacınız olmadığını gördüm. Bu coşku ve heyecanınız genç ve dinamik Belediye Başkan adayımız Niyazi Öztürk’ü ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımızı sandıktan başarı ile çıkaracaktır. Ben Dikmen’de tüm UBP’lilere yürekten teşekkür ediyorum.

Böyle bir heyecan, böyle bir coşku, böyle bir heyecan, böyle bir seçim, UBP kendini gösteriyor. ‘Dikmen’de UBP dağıldı, aday bile çıkaramayacaklar’ diyorlardı. Ama görüyorum ki Dikmen’de Ulusal Birlik Partililerin birliği, beraberliği ve kararlılığı ile UBP’nin gücü tartışılamaz” diye konuştu.

Mitingde UBP Dikmen Belediye Meclis Üyesi Adayları, Belediye Başkan Adayı Niyazi Öztürk, özgeçmişleri okunarak halka takdim edildi.

Ardından, UBP Dikmen Belediye Başkan Adayı Niyazi Öztürk, UBP Girne İlçe Başkanı Kutlu Evren ve Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel birer konuşma yaptı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.