1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP ESENTEPE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ
UBP ESENTEPE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

UBP ESENTEPE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

Yerel seçimler öncesi siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyorlar.

A+A-

Yerel seçimler öncesi siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu kapsamda dün akşam Ulusal Birlik Partisi Esentepe’de miting düzenledi.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, UBP’nin Esentepe’deki mitingine Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı ve UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel, UBP Girne İlçe Başkanı ve UBP Girne Milletvekili Kutlu Evren, UBP Girne Milletvekili İzlem Gürçağ ve bölge sakinleri katıldı.

Esentepe’de ilk konuşmayı yapan UBP Girne İlçe Başkanı Kutlu Evren, UBP olarak Girne ilçesinde 6’da 5 hedefiyle yola çıktıklarını, Çatalköy’de de üyelerini serbest bıraktıklarını söyledi. Evren “Bugün bu coşkulu kalabalık bize Esentepe halkının kararını gösteriyor. 29 Haziran gecesi adayımız zafere ulaşacaktır” dedi

AYGÜN

Esentepe Belediyesi UBP Belediye Başkan adayı, avukat Muhammet Aygün de mitingde yaptığı konuşmada, diğer adayların aksine eleştiri yapmayacağını, sadece projelerini anlatacağını söyledi ve başkan seçilmesi halinde Esentepe’ye kazandırmayı düşündüğü projeleri anlattı.

ÜSTEL

Mitingde son konuşmayı yapan Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı ve UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel, iktidardaki CTP’yi eleştirdi ve çok yakın bir tarihte erken genel seçimlerin yapıldığını ve meydanlarda çok sözler verildiğini ama kısa bir süre geçmesine karşın verilen hiç bir sözün tutulmadığını hatırlattı.

CTP’nin iktidara gelirken şeffaf olacağını ve partizanlık yapmayacağını söylediğini anımsatan Üstel, CTP’nin iktidar olması ile birlikte şeffaflıktan uzak işler yapıldığını ve partizanca hareket edildiğini öne sürdü.

Üstel, 29 Haziran’da sandıktan UBP’nin zaferinin çıkacağını savundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.