1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP GAZİMAĞUSA İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN TEMİZLİK KAMPANYASINA DESTEK
UBP GAZİMAĞUSA İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN TEMİZLİK KAMPANYASINA DESTEK

UBP GAZİMAĞUSA İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN TEMİZLİK KAMPANYASINA DESTEK

UBP Gazimağusa İlçe Başkanlığı, Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu tarafından organize edilen temizlik kampanyasına destek verdi.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa İlçe Başkanlığı, Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu tarafından organize edilen temizlik kampanyasına destek verdi.

CANALTAY

UBP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay, Gazimağusa’yı yaşanılabilir kılmak için bu kampanyaya destek vererek, sorunlardan arındırılmış, temiz, yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak istediklerini kaydetti.

“Ne yazık ki Gazimağusa’mızın tarihi güzellikleri, doğası çevre ve görüntü kirlilikleri arasında kaybolmaktadır. Oluşan bu kötü tablo sadece bizleri değil yerli yabancı turistleri de olumsuz etkilemektedir” ifadelerini kullanan Canaltay, barındırdığı tarihi ve doğal güzellikleriyle tüm dünya için bir “kültür mirası” olan Gazimağusa’nın, “cennetten bir köşe” olduğunu belirtti.

Yaşanan çevre sorunlarına artık “dur” deme zamanı geldiğini söyleyen Canaltay, “bir yandan doğaya dökülen katı atıklar şehrimizi kirletirken, diğer yandan da sıvı atıklar denizimizi kirletmektedir. Kıbrıs adasının en güzel, kumsallarına sahip olan Gazimağusa, ne yazık ki hızlı bir şekilde kirlenmekte ve bir prestij kaybına uğramaktadır” dedi.

UBP Gazimağusa İlçe Başkanlığı olarak; daha temiz bir çevre ve yaşanılabilir bir Gazimağusa oluşturabilmek için, bundan sonra da toplumsal duyarlılık projelerine önem vereceklerini kaydeden Canaltay, “altyapı ve üstyapı sorunlarından arındırılmış, çağdaş, yaşanılabilir bir Gazimağusa’yı birlikte oluşturacağız” şeklinde konuştu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.