1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP GAZİMAĞUSA İLÇESİ'NDEN BİR HEYET ARTER’İ ZİYARET ETTİ
UBP GAZİMAĞUSA İLÇESİ'NDEN BİR HEYET ARTER’İ ZİYARET ETTİ

UBP GAZİMAĞUSA İLÇESİ'NDEN BİR HEYET ARTER’İ ZİYARET ETTİ

Gazimağusa UBP İlçesi’nden bir heyet Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e nezaket ziyaretinde bulundu.

A+A-

Gazimağusa UBP İlçesi’nden bir heyet  Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e nezaket ziyaretinde bulundu.

UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Eroğlu Canaltay ile UBP Milletvekilleri Sunat Atun, Erdal Özcenk ve Dursun Oğuz’un yer aldığı heyet Arter’i tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Gazimağusa halkına hizmet etmek için göreve geldiğini, kentin paydaşı durumunda olan herkesle diyalog içinde çalışma yürütmeyi çok önemli gördüğünü ifade ettiğini söyledi. Arter, kentte yaşayan her yurttaşla işbirliği içinde olmanın Gazimağusa’ya daha iyi hizmet verilmesi için gerekli olduğunu belirtti.

UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Eroğlu Canaltay da, seçim sürecinde destek verdikleri Arter’in belediye başkanlığı görevinin Gazimağusa’ya hayırlı olmasını diledi. Canaltay, Kuzey Kıbrıs’ın antik şehri Gazimağusa’nın üniversitesi, Maraş’ı ve tarihi yerleriyle kalkınması ve gelişmesi için belediye başkanının halkın desteğiyle güzel işler yapacağını söyledi.

Canaltay, güzel işler yaptığını söylediği eski başkana da teşekkür etti. İsmail Arter’le gelişmeye devam edecek Gazimağusa’nın eksiklerinin tamamlanacağını kaydeden Canaltay, belediye başkanının anılardaki nostaljik Mağusa’yı canlandıracak ve Gazimağusa’yı denize küs durumdan kurtarıp, denizle buluşturtacak başkan olacağını belirtti.

Resmiye Canaltay, üniversite kenti olan Gazimağusa’nın öğrencilere yönelik hizmet vermesi ve tüm kente hizmet verilmesinin kentin ekonomik olarak kalkınmasına da vesile olacağını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.