1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP, GİRNE’DE TANITIM GECESİ DÜZENLEDİ
UBP, GİRNE’DE TANITIM GECESİ DÜZENLEDİ

UBP, GİRNE’DE TANITIM GECESİ DÜZENLEDİ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) seçim çalışmaları kapsamında Girne’de aday tanıtım gecesi düzenledi.

A+A-

UBP, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA GİRNE’DE TANITIM GECESİ DÜZENLEDİ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) seçim çalışmaları kapsamında Girne’de aday tanıtım gecesi düzenledi.

UBP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, gecede UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP milletvekilleri, UBP İlçe Başkanları, UBP İlçeler Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları temsilcileri de hazır bulundu.

Gecede, UBP Lapta Belediye Başkan Adayı Fuat Namsoy, UBP Alsancak Belediye Başkan Adayı Yücel Atakara, UBP Dikmen Belediye Başkan Adayı Niyazi Öztürk, UBP Esentepe Belediye Başkan Adayı Muhammet Aygün ile ekiplerinin yanı sıra Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü de takdim edildi.
 
UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimlere genç, dinamik ve deneyimli kadrolarla gittiklerini belirtti. Özgürgün, “Deneyimli başkan adaylarımızın yanında, yeni, genç ve dinamik belediye başkan adaylarımız vardır. Girne’deki tüm eserlerin hemen hemen hepsi, UBP Belediye Başkanları döneminde ortaya çıkmıştır. Böyle bir ortamda, UBP yeniden yerel seçimlere gitmektedir” dedi.
 
Özgürgün, 28 Temmuz 2013 Genel Seçimlerinden sonra UBP’de değişimler olduğunu ve kadrolarının değiştiğini ifade ederek, “Büyük bir umut içerisindeyiz. Ben son kurultayımızdan sonra Dipkarpaz’dan Yeşilırmak’a kadar adanın tamamını, yaklaşık 280 örgütümüzü gezdim. Tüm ziyaretlerimde büyük bir coşku ile karşılandım. O günden beri UBP çok ciddi bir ivme yakalamıştır” diye konuştu.
 
Özgürgün, 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimlerin bir dönüm noktası olacağını belirtti ve şöyle devam etti:

“Bu seçimler çok önemli bir dönemeçtir ve yerel seçimlerden fazlasıdır. Yerel seçimlerden fazlası olması demek, önümüzdeki dönemi çok ciddi bir şekilde etkileyecek ve Cumhurbaşkanlığı seçimini de etkileyecek demektir. Onun için çok ciddi ve güçlü olarak bakıyoruz. Bu seçimlerin çok ciddi olduğunu seçimlerden sonra göreceksiniz ama bunu şimdiden görmeliyiz.”

ÜSTEL

Girne Milletvekili Ünal Üstel de konuşmasında, bir yıl önce yapılan genel seçimlerde bugün iktidarda olan partilerin “Değişim yapacağız, partizanlık yapmayacağız, şeffaf olacağız” diyerek iktidara geldiklerini söyledi ve şöyle devam etti:

“Gördünüz mü ne kadar şeffaftırlar. Bir yıllarını doldurdular ilk yaptıkları iş 150 gencimizi işten atmak oldu. Gizli kapılar arkasında sınavsız istihdam yapmak oldu. Suları ve elektrikleri kasıtlı olarak kesiyorlar. Sırf UBP adaylarının olduğu bölgelerde kesiyorlar.”

EVREN
UBP İskele İlçe Başkanı Kutlu Evren de konuşmasında, 2014 yılının Girne için azmin, birliğin ve beraberliğin yılı olacağını belirtti. Evren sözlerine devamla, “ 2014 yılının güçlü bir şekilde büyümenin ve başarının yılı olacak. Biz UBP Girne Milletvekilleri olarak bizler ve tüm örgütlerimiz tek bir yumruk olarak birlik ve beraberlik içinde tüm gayretlerimizle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ALTUĞRA

UBP Girne Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra da konuşmasında, UBP’nin iş bilir ve çalışkan kadrolarıyla 29 Haziran seçimlerine gittiğini belirtti. Altuğra, şöyle devam etti:

“Lapta’mızın vazgeçilmez Belediye Başkanı Fuat Namsoy. Dikmen’in güler yüzlü genç dinamik ve eğitimci Belediye Başkan Adayı Niyazi Öztürk. Alsancak’ın deneyimli Belediye Başkan Adayı Yücel Atakara. Esentepe’nin halkçı sevilen Avukatı Muhammet Aygün. Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü. Çatalköy bağımsız Belediye Başkan Adayımız Mehmet Hulisioğlu. İşte bu akşamki coşkunuz 29 Haziran günü sandık başına giderek vereceğiniz oylarla seçim akşamına taşıyarak, UBP’nin zaferinin ilanını gerçekleştireceğimize inanıyoruz.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.