1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP GÖNYELİ KARIŞTI…
UBP GÖNYELİ KARIŞTI…

UBP GÖNYELİ KARIŞTI…

UBP Gönyeli karıştı…

A+A-

Ulusal Birlik Parti (UBP) yerel yönetim seçimlerine yönelik aday belirleme sürecinde sıkıntı yaşıyor. Geçtiğimiz gün Gönyeli Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen Olgun Amcaoğlu, Alişan Şan ve Mehmet Amca arasında yaşanan tartışma sonucu, UBP, Gönyeli’de çıkmaza girdi.

UBP eski Başkanı İrsen Küçük’e yakınlığı olduğu ileri sürülen Mehmet Amca ile Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na yakınlığı olduğu iddia edilen Alişan Şan’ın, UBP Merkezi’nin Gönyeli Belediye Başkan adaylığı için işaret ettiği Olgun Amcaoğlu’nun adaylığına karşı çıktığı öğrenildi.

Gönyeli’deki krizin büyümesi üzerine adaylığı konuşulan isimleri UBP Genel Merkez’e çağıran UBP Başkanı Hüseyin Özgürgün ve Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu, anket bilgilerini Amca, Şan ve Amcaoğlu ile paylaştı.
Özgürgün’ün, anket sonuçlarına göre Amcaoğlu’nun aday çıkması yönünde görüş bildirdiği öğrenilirken, Amca ve Şan’ın buna itiraz ettiği edinilen bilgiler arasında.
Gönyeli’deki adaylık krizi çözülmezken, UBP Merkezi bu hafta içerisinde üç isimle tekrardan bir araya gelecek.

------------------------------------

DP ile UBP “DETAYLARI” konuştu

Demokrat Parti ile Ulusal Birlik Partisi, yerel seçimlere yönelik çalışmalarına devam ediyor. DP ile UBP yetkilileri, dün akşam sessiz sedasız yeniden bir araya geldi. Lefkoşa Golden Tulip Otel'de gerçekleştirilen toplantının ardından, DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy, iki partinin durum değerlendirmesi yaptığını ve işbirliğinin detaylarını konuştuklarını açıkladı, daha fazla ayrıntı vermedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.