1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP GÜZELYURT ADAYLARI YAYLA VE KALKANLI’YI ZİYARET ETTİ
UBP GÜZELYURT ADAYLARI YAYLA VE KALKANLI’YI ZİYARET ETTİ

UBP GÜZELYURT ADAYLARI YAYLA VE KALKANLI’YI ZİYARET ETTİ

Mahmut Özçınar ile meclis üyesi adayları seçim gezileri kapsamında dün akşam Yayla ve Kalkanlı’yi ziyaret etti.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP)  Güzelyurt Belediye Başkanı adayı ve Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ile meclis üyesi  adayları seçim gezileri kapsamında dün akşam Yayla ve Kalkanlı’yi ziyaret etti.

ÖZÇINAR

UBP’den yapılan açıklamaya göre, Mahmut Özçınar ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda kent genelinde yapılan yatırımları anlatarak, yeni projelerini paylaştı.

Özçınar, kent gelişimine büyük fayda sağlayacak ve Yayla köyüne değer katacak Yayla Sahil Projesi’nin  etaplar halinde yapılacağını ve kentin denizle buluşacağını söyledi.

Göreve başladığı günden itibaren hizmet belediyeciliği anlayışı ile çalıştıklarını anlatan Özçınar,  kanalizasyon sorununun büyük bir kısmını çözerek kentin geleceğinin yeniden şekillendirildiğini kaydetti.

Özçınar, bu yatırımla ülkenin yeraltı su kaynaklarının korunmasına yönelik çok büyük bir adım atıldığını, ağın daha da  genişletilerek tüm yerleşim yerlerini kapsayacak şekilde yapılmasının yeni dönemdeki hedefleri arasında olduğunu belirtti.

Özçınar, inşa edilmekte olan açık pazarın ülkenin en çağdaş en işlevsel  açık pazarı olacağını ifade etti.

Özçınar, dere yatağında  yapılması planlanan proje ile ülkenin en büyük kent park projesini hayata geçirip Festival Parkı ile bütünleşmesinin sağlanacağını söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.