1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP İSKELE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ORUN KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR
UBP İSKELE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ORUN KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR

UBP İSKELE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ORUN KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR

UBP İskele Belediye Başkan Adayı Orun Köyleri ziyaret ediyor.

A+A-

ORUN: “YENİ PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN HALKIMIZDAN 4 YILLIK DAHA GÜVENOYU İSTİYORUZ”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele Belediye Başkan Adayı, İskele Belediye Başkanı Halil Orun, sadece seçim dönemi değil, görevi süresince her zaman halkla iç içe olduğunu belirtti. Orun, her seçimde halkının güvenini alarak sandıktan çıktığını, şimdi de İskele halkından yeni projelerle, 4 yıllık hizmet süresi için yine güvenoyu istediğini kaydetti.

UBP İskele Belediye Başkan Adayı Halil Orun, UBP İskele Belediyesi Meclis Üyeliği adayları ile birlikte 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimler dolayısıyla başlattıkları köy ziyaretlerine devam etti. Orun ve ekibine, UBP İskele Milletvekili Nazım Çavuşoğlu eşlik etti.

Halil Orun, konuyla ilgili yazılı açıklamasında, İskele Belediyesi’ne bağlı köyleri gezerek, vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi, bugüne kadar yaptığı projelerle yeni dönemde yapmayı planladıklarını anlattı.

Orun, İskele Belediye Başkanlığı süresinde İskele’nin nereden nereye geldiğini, ne gibi yatırımların yapıldığını ve ne gibi büyük aşamalar kaydedildiğinin ortada olduğunu söyledi. Halil Orun, bunları tek tek anlatmaya gerek duymadığını ifade ederek, yeni dönemde özellikle gençlere yönelik birçok yeni projenin hayata geçirileceğini ayrıca İskele Gençlik Merkezi’nin İskele gençliğine armağan edileceğini söyledi.

Deniz sahili projesinin sürdüğünü, bu bölgede bisiklet, yürüyüş, koşu parkurları, çocuk oyun parkları, dinlenme yerleri ve plaj imkanının bulunduğunu anlatan Orun, yeni dönemde kaykay parkuru yapılacağını belirtti. Orun, İskele’nin sahile yapılan projelerle ülke genelinde çekim merkezi olduğunu, buraya ilginin arttığını ve turizm açısından büyük potansiyel yaratıldığını kaydetti.

İskele Belediyesi’nin tüm köylere eşit yatırım yaptığını, sıkıntıları aynı anda çözdüğünü ifade eden Orun, köylerde bazı sıkıntıların yaşandığını, bunlardan en büyüğünün ise su problemi olduğunu, fakat bu sorunu te başına belediyenin çözmesinin mümkün olmadığına dikkat çekti.  Orun, Anavatan Türkiye’den gelecek su ile bu sıkıntının ortadan kalkacağını, ancak su gelene kadar da tüm imkanlar zorlanarak vatandaşların susuz bırakılmayacağını anlattı.

Belediye olarak sadece İskele merkeze veya sahil projesine değil, tüm köylere değer ve önem verdiklerini kaydeden Orun, sürekli halkla iç içe olduklarını, tüm sıkıntılarını dinlediklerini, sadece seçim dönemi değil her zaman ev ev dolaşıp sıkıntıları çözmeye çalıştıklarını vurguladı. Orun, bugüne kadar gerçekleştirdiği icraatlarla 5 dönemdir halkın önüne çıktığını ve halkın onayını aldığını, şimdi de 4 yıllık bir hizmet dönemi için daha halktan güvenoyu tazelemek istediğini kaydetti.

Halil Orun, İskele Belediyesi’nin yeni dönemde hayata geçireceği projeler ile şimdiye kadar gerçekleştirdiği projelerin halilorun.com adresinden de bulunabileceğini belirtti.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.