1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP İSKELE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ
UBP İSKELE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

UBP İSKELE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

Ulusal Birlik Partisi (UBP), İskele’de miting düzenledi. UBP Genel Merkez’den yapılan yazılı açıklamaya göre, UBP Genel Başkanı İrsen Küçük İskele'de düzenlenen mitingte yaptığı konuşmada "Biz görevden kaçmadık, halktan aldığımız görevleri hep yerine geti

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP), İskele’de miting düzenledi.

UBP Genel Merkez’den yapılan yazılı açıklamaya göre, UBP Genel Başkanı İrsen Küçük İskele'de düzenlenen mitingte yaptığı konuşmada "Biz görevden kaçmadık, halktan aldığımız görevleri hep yerine getirdik, her zaman da getireceğiz" dedi.

”CTP- DP DİNİ ÖZGÜRLÜKLERE KARŞI”

UBP Genel Başkanı İrsen Küçük, demokrasiden bahsedenlerin, demokrasi olan ülkelerde halkın her kesiminin düşüncelerine ve inançlarına saygı duyması gerektiğini bilmediklerini savunarak, “CTP-DP döneminde bu ülkede çocuklara din eğitimi aldırmak isteyen, kuran kursu aldırmak isteyen insanlarımızın önüne set çekilmiştir. Biz gelince Eğitim Bakanlığımızın denetiminde din dersi ve kuran kursu almak isteyen evlatlarımıza bu imkânı tanıdık. Bu ülkede ilk kez bir İlahiyat Fakültesinin açılmasına izin verdik, ilk kez Hala Sultan Koleji’nin açılmasına izin verdik" dedi.  Bu meydanlardaki coşkularla UBP’nin halktan aldığı iktidar görevlerinde çok işler başardığını, ülkede bir çok hizmetler verildiğini belirten İrsen Küçük, "Halktan aldığımız görevleri hep yerine getirdik. Biz bir zamanlar Almanya’da dikta rejimini uygulayan Hitler gibi, ‘1 parti var’ sloganıyla yürümedik. Biz CTP ve DP gibi görevi yarıda bırakmadık. Görevlerinden 1994 ve 2004 yıllarında halkın kendilerine verdiği görevlerini iki kez de yarıda bırakarak kaçmışlardır. Bu her zaman görevlerini yarıda bırakıp da kaçanlara bir kez daha görev verecek misiniz?” ifadelerini kullandı.

“CTP-DP'NİN HÜKÜMET SİCİLİ BOZUK”

1994'te DP-CTP, 2004'te ise CTP-DP’in kurduğu hükümetin iki dönemde de başaramayacaklarını anlayınca görev süreleri dolmadan çekip gittiklerini iddia eden Küçük, CTP-DP'nin bu kez kendilerinden ayrılan 8 milletvekilini yanlarına alarak geçici bir hükümet kurduklarını, geçici hükümetin göreve gelir gelmez akaryakıta ve tüp gaza iki kez zam yaptığını savundu.

“HALKIMIZ DOĞRULARI GÖRÜYOR”

Halkın doğruları çok iyi gördüğünü ve en doğru kararı vereceğine inandığını söyleyen İrsen Küçük, “Halkımız, 28 Temmuz’da her zaman halkının yanında olan, her zaman Anavatanı ile iyi ilişkiler içerisinde olan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni kuran ve yaşatma azminde olan halkın partisi UBP'yi bir kez daha sandıklardan iktidar olarak çıkaracaktır. Bunun için halkımıza şimdiden teşekkür ederim.” dedi.

PLAKET DAĞITIMI

UBP Genel Başkanı İrsen Küçük’ün konuşmasından sonra, yıllarca Ulusal Birlik Partisine hizmet vermiş olan Milletvekilleri Ahmet Zengin ve Hüseyin Yenigün’e hizmetlerinden dolayı birer plaket takdim edildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.