1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP KADIN KOLLARI’NDAN BİR HEYET EROĞLU’NU ZİYARET EDEREK DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI
UBP KADIN KOLLARI’NDAN BİR HEYET EROĞLU’NU ZİYARET EDEREK DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

UBP KADIN KOLLARI’NDAN BİR HEYET EROĞLU’NU ZİYARET EDEREK DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Kadın Kolları’ndan bir heyet, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret ederek doğum gününü kutladı, sağlıklı uzun ömürler diledi.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Kadın Kolları’ndan bir heyet, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret ederek doğum gününü kutladı, sağlıklı uzun ömürler diledi.

Kabulde konuşan UBP Girne Milletvekili İzlem Gürçağ, ulusal davayla ilgili çalışmalarında Eroğlu’na başarılar diledi ve ona destek verdiklerini, her zaman yanında olduklarını söyledi.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da “siz benim kader arkadaşlarımsınız, yıllarca beraber koştuk, her şeyin bir durma noktası var ve biz partiden bu tarafa atlayınca siz çalışmalarınıza devam ettiniz” diye konuştu.

UBP Kadın Kollarının yıllardır aktif bir şekilde çalıştığını kaydeden Eroğlu, doğum gününü de hiçbir zaman unutmadıklarını belirerek teşekkür etti.

Hanımların sesinin hep duyulduğunu ve görüşlerine önem verdiklerini vurgulayan Eroğlu, müzakere heyetinde de 4-5 bayan bulunduğunu, hanımların görüşlerine her zaman önem vereceklerini söyledi.

Farklı düşünceleri dinlemeye de özen gösterdiklerini ifade eden Eroğlu, tüm kesimlerin düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

Varılan anlaşmanın neticede referanduma sunulacağını dile getiren Eroğlu, halkın benimsemeyeceği bir anlaşmayı referanduma sunmanın mümkün olmadığını belirtti.

Halkın farklı kesimlerinin görüşlerinin müzakere masasına yansımasının önemini vurgulayan Eroğlu, Rum tarafının anlaşmaya yanaşmasının, müzakere masasına kendileri kadar anlaşma arzusuyla gelmesinin önemli olduğunu dile getirdi.

Her iki Liderin de kendi halklarının kabul edeceği bir anlaşmaya ulaşma hedefinde olduğunu belirten Eroğlu, tarafların birbirlerinin haklarına saygı göstererek bir anlaşmaya varmasının önemli olduğunu belirtti.

Eroğlu, “Anlaşma olsun da nasıl olursa olsun görüşü olamaz” diye konuştu.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.