1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP LEFKOŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DANA: “LEFKOŞALI'YA HİZMET İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
UBP LEFKOŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DANA: “LEFKOŞALI'YA HİZMET İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

UBP LEFKOŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DANA: “LEFKOŞALI'YA HİZMET İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Kemal Deniz Dana, resmi propaganda döneminin başlangıcında bir açıklama yaparak, seviyesi yüksek bir seçim olmasını arzu ettiğini belirtti.

A+A-

UBP Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Dana, resmi propaganda döneminin başlangıcında bir açıklama yaparak, seviyesi yüksek bir seçim olmasını arzu ettiğini belirtti ve Lefkoşalı’ya hizmet için sabırsızlandığını söyledi.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Dana, 2014 Yerel Yönetim Seçimlerinin propaganda sürecinin başlaması nedeniyle bir açıklama yaparak, tertemiz, kalplerin kırılmayacağı ve seviyenin düşürülmeyeceği bir seçim süreci arzu ettiğini söyledi.

Lefkoşa’nın sorunları pratik ve yasal çerçevede çözebilecek bir Belediye Başkanı’na ihtiyaç duyduğunu belirten Dana, seçim kampanyası sürecinde kendisinin nasıl bir belediye başkanı olacağını halka anlatmaya çalışacağını, diğer aday arkadaşları ile uğraşmayacağını ifade etti.

Özellikle seçimlerde rekabetin doruklara çıkacağını belirten Dana, kendisi ve ekibinin pozitif bir kampanya yürüteceğini, kampanyasını diğer adaylar üzerinden değil, Lefkoşa’ya aktarabileceği birikimi ve projeleri üzerine bina edeceğini anlattı.

“Lefkoşalı beni tanıyor. Belediye’nin sıkıntılı döneminde neler yaptığımı, kararlı ve pratik yöntemlerle halka hizmetin yeniden gitmesini sağladığım günleri herkes iyi hatırlıyor.” diyen konuşan Dana, Lefkoşa’nın çok laf üretecek değil, iş yapacak bir Belediye Bakanı’na ihtiyacı olduğunu yineledi.

Gittiği her yerde, karşılaştığı hemen her yurttaşın büyük bir sevgi ile kendisini kucakladığını belirten Dana, “Daha önce de, Kaymakam olarak Lefkoşalı’nın hizmetindeydim. Şimdi de Belediye Başkanı olarak Lefkoşalı’ya hizmet etmek için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Dana, seçin sonuçları ne olursa olsun, Lefkoşa’nın ve de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti demokrasisinin kazanmasını arzu ettiğini ifade ederek, “Yaşayan bir Lefkoşa ve yaşanacak bir Lefkoşa için göreve talibiz” dedi. 

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.