1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP LEFKOŞA’DA ADAY TANITIM GECESİ DÜZENLEDİ
UBP LEFKOŞA’DA ADAY TANITIM GECESİ DÜZENLEDİ

UBP LEFKOŞA’DA ADAY TANITIM GECESİ DÜZENLEDİ

UBP Lefkoşa İlçe Başkanlığı dün akşam, Lefkoşa Atatürk Meydanı’nda (Sarayönü) düzenlediği törenle adaylarını tanıttı.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçe Başkanlığı dün akşam, Lefkoşa Atatürk Meydanı’nda (Sarayönü) düzenlediği törenle adaylarını tanıttı.

UBP’den yapılan yazılı açıklamaya göre törende 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimlerde aday olan UBP Lefkoşa, Gönyeli, Değirmenlik, Akıncılar ve Alayköy Belediye Başkan Adayları ve Belediye Meclis Üyelikleri Adayları tanıtıldı.

ÖZGÜRGÜN: “ADAYLARIMIZ ŞEVKLE ÇALIŞIYOR”

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün yaptığı konuşmada, “UBP adayları şevkle çalışıyor, çünkü bu ülkenin en köklü ve güçlü partisinin adayları” dedi.

Özgürgün, “Adaylarımız göğüslerini gere gere dolaşıyorlar. Çünkü biliyorlar ki, bu ülkede UBP’siz bir hükümet olduğu zaman sıkıntılar gelir. Biliyorlar ki, seçildikleri zaman yapacakları icraatlarla bu ülkeye mutluluk gelecektir. Biliyorlar ki bu ülkenin en büyük en köklü partisinden aday olmak bir şereftir. Hepsini gönülden kutluyorum ve yolları açık olsun diyorum” ifadesini kullandı.

Özgürgün, bir partinin seçim kampanyasında kullanılan sloganların içerisinde ‘mutlu kent’ tanımının da bulunduğunu söyleyerek, “Mutlu kent olması için önce insanların mutlu olması lazım. Mutlu kent olabilmesi için Ulusal Birlik Partisi lazım. Mutlu kent olabilmesi için adaylarımıza destek lazım. Mutlu kent olabilmesi için UBP adaylarının kazanması lazım. Ülkede sorunlar dağ gibi. Bir yıl içinde ülkede bütün umutları söndüren bir hükümet var” diye konuştu.

“Çiftçi, hayvancı, esnaf, zanaatlar, iş adamı kim varsa hepsinde sıkıntı var. Biz Ulusal Birlik Partisi adaylarının her yerde en yüksek oyu alacağına inanıyoruz. Çünkü bir yıl içerisinde görüldü ki, UBP’siz bir KKTC olmaz. UBP’nin hizmetleri her zaman aranıyor. Ben UBP’nin çok kıza zamanda yeniden iktidara geleceğine inanıyorum” diyen Özgürgün, seçimlerin yerel seçim olmanın ötesinde anlam taşıdığını kaydetti.

Özgürgün, gelecek yıl Cumhurbaşkanlığı seçimi de yapılacağına işaret ederek ülke için dönüm noktalarından biri olacağını söyledi ve halkın bu bilinçle sandığa gitmesini istedi.

SUCUOĞLU

Tanıtım gecesinde konuşan UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu da, “Bu meydanları hep birlikte doldurduk ve zaferlerimizi yine bu meydandan hep birlikte ilan ettik. Siz varsanız biz varız. Bizim gücümüz birliğimizdir. Bizim gücümüz bütünlüğümüzdür, yüreğimizdir. Zaman tek yumruk olma zamanıdır. Zaman bir olma zamanıdır” dedi.

Sucuoğlu, “Ulusal Birlik Partisi’nin kurulduğu günden bugüne ülkenin imarında, gelişmesinde, her metre karesinde damgası olan bir partidir. UBP Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni kurma bahtiyarlığına erişmiş bir partidir. Bu çınarın kökleri çok derinlere iner. Fırtınalar, rüzgârlar sadece bu ulu çınarın yapraklarının savurur. UBP çınarı her geçen gün güçlenerek, büyümeye devam eder. Bunu engellemeye kimsenin gücü yetmedi, yetmeyecektir” ifadesini kullandı.

Tanıtım gecesinde UBP Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Dana, Gönyeli Belediye Başkan Adayı Olgun Amcaoğlu, Alayköy Belediye Başkan Adayı Ali Güler, Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ali Yaman ve Akıncılar Belediye Başkan Adayı Behaeddin Kansel de kısa birer konuşma yaptı.

Konuşmalarında, neden aday olduklarını ve seçildikleri takdirde ne gibi hizmet verebileceklerini anlattılar.

Tören sonunda, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, tüm parti yetkilileri ve adaylar hep birlikte ellerini kaldırarak tanıtım gecesine katılanları selamladılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.