1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP PAŞAKÖY VE VADİLİ’DE ADAYLARINI TANITTI
UBP PAŞAKÖY VE VADİLİ’DE ADAYLARINI TANITTI

UBP PAŞAKÖY VE VADİLİ’DE ADAYLARINI TANITTI

UBP Paşaköy ve Vadili’de adaylarını tanıttı.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) dün akşam düzenlediği etkinliklerde Paşaköy ve Vadili’de Belediye Başkan Adaylarını ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.

Toplantılarda UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Genel Sekreteri Sunat Atun, UBP Milletvekilleri Dursun Oğuz ve Hamza Ersan Saner, UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay, Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan ve Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü de hazır bulundu.

UBP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün Paşaköy ve Vadili’de yaptığı konuşmalarda, kendilerinin yaldızlarla, yıldızlarla işleri olmadığını, kendilerin UBP olarak devlete ve halka hizmet için uğraştıklarını kaydetti.

UBP’nin en büyük hizmetleri vermek için hem yerel yönetimlere, hem de iktidara talip olduğunu dile getiren Özgürgün, “UBP yakında iktidara gelecektir. Bundan hiç şüphem yoktur” dedi.

Özgürgün ayrıca, UBP dönemlerinde yapılan yatırımlarla KKTC Halkının rahat ettiğini belirterek; “Bundan sonra da böyle olacaktır. Çünkü UBP var” ifadelerini kullandı.

ATUN

UBP Genel Sekreteri Sunat Atun da konuşmalarda, 29 Haziran seçimlerinde zafer bir kez daha hak edenlerin ve halkın ve halka hizmet edenlerin olacağını söyledi.

CANALTAY

UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltlay da, Yerel Seçimlerde Gazimağusa Belediyesi’ni mutlaka kazanacaklarını ve Gazimağusa’dan doğan Güneş’in Mesarya’da yükseleceğini belirtti.

Her iki köyde de UBP belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adayları toplantılar sonrasında hep birlikte ellerini havaya kaldırarak toplantılara katılanları selamladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.