1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP’DEN AÇIKLAMA
UBP’DEN AÇIKLAMA

UBP’DEN AÇIKLAMA

UBP’den açıklama

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP), partinin bugün başlayan XX. Olağan Kurultayı’na parti onursal başkanı Derviş Eroğlu’nun davet edilmediğine ilişkin haberlerin gerçek dışı ve özel hizmet nitelikli olduğunu bildirdi.

UBP Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Partimizin birlik ve bütünlüğüne yönelik hesaplar içinde olanların, seçim kaygılarıyla kurultayımıza gölge düşürme gayretlerine tanık olmaktan derin üzüntü duymaktayız” denilerek, şu ifadelere yer verildi:

“XX. Olağan Kurultayımıza Onursal Başkanımız Sayın Dr. Derviş Eroğlu’nun davet edilmediğine ilişkin haberler gerçek dışı ve de özel hizmet niteliklidir.

Bilinmelidir ki, Ulusal Birlik Partisi’nin bugünkü kurultayına açık yapılan davetler dışında hiçbir kişi, kurum, kuruluş ya da siyasi oluşumlara özel davetiye gönderilmemiştir.

Ulusal Birlik Partisi Yönetimi, değil daha dün gibi yakın bir tarihte yeni tüzüğünde onursal başkanlığını ölümsüzleştirdiği Sayın Eroğlu’nu, geçmiş tüm genel başkanlarımızı ve UBP’ye hizmet veren sempatizanından her kademesindeki partililerini yüreklerinin derinliğinde, başlarının üstünde taşımaktadır.

Böylesi ucuz hesaplardan kazanım bekleyenleri bir kez daha sağduyuya çağırırız.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.