1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP’DEN, HÜKÜMETE “GÜZELYURT VE NARENCİYEYE SAHİP ÇIK” ÇAĞRISI
UBP’DEN, HÜKÜMETE “GÜZELYURT VE NARENCİYEYE SAHİP ÇIK” ÇAĞRISI

UBP’DEN, HÜKÜMETE “GÜZELYURT VE NARENCİYEYE SAHİP ÇIK” ÇAĞRISI

UBP Güzelyurt İlçe Örgütü, hükümeti, narenciyeye sahip çıkmaya çağırdı.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Güzelyurt İlçe Örgütü, hükümeti, Güzelyurt ve ülkenin en önemli ihraç ve ekonomik getiri ürünü olan narenciyeye sahip çıkmaya çağırdı.

UBP’den verilen bilgiye göre, UBP Güzelyurt İlçe Örgütü yetkilileri dün akşam yaptığı toplantıda, Güzelyurt ve narenciye ürünüyle ilgili sorunları tartıştı, çözüm önerileri üretti.

UBP Güzelyurt İlçe Başkanı ve Milletvekili Kemal Dürüst, toplantıyla ilgili açıklamasında, ilçenin, KKTC’nin “tarım merkezi”; narenciyenin de KKTC’nin “döviz kaynağı” olduğuna dikkat çekti.
 
Dürüst, hükümetin, Güzelyurt ve narenciye üreticilerini sorunlarla karşı karşıya bıraktığını savunarak, yapılan tüm uyarılara kulak tıkandığını ileri sürdü.

Hükümetin, Güzelyurt ve narenciyeye dikkatini yoğunlaştırması gerektiğini söyleyen Dürüst, hükümeti Güzelyurt ve narenciye konusunda sorumluluğa çağırdı.

UBP Güzelyurt İlçe Örgütü toplantısına Güzelyurt Milletvekilleri Kemal Dürüst’ün yanı sıra UBP Milletvekili Ali Pilli ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ile belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.