1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP'NİN YENİ BAŞKANI ERSİN TATAR!
UBP'NİN YENİ BAŞKANI ERSİN TATAR!

UBP'NİN YENİ BAŞKANI ERSİN TATAR!

Hüseyin Özgürgün ikinci tura katılmayacağını açıkladı!

A+A-

UBP’nin 21’inci Olağan Kurultayı’nda Ersin Tatar ile ikinci tura kalan Hüseyin Özgürgün ikinci tura katılmayacağını açıkladı.

UBP Genel Başkan Adayı Hüseyin Özgürgün, kurultayın ikinci turuna katılmayacağını açıkladı ve yeni genel başkanın Ersin Tatar olacağını belirtti.

Özgürgün, “Her zaman onur ve gurur duyduğum UBP’nin 21’inci olağan kurultay sürecini geçtiğimiz hafta sonu partimize yakışır şekilde tamamladık. 7 binin üzerinde katılımla gerçekleşen sonuçlara göre Hüseyin Özgürgün açısından kurultay tamamlanmıştır. Partinin aldığı oy oranı ve milletvekili sayısı, sonra gerçekleşen seçimde yükselttiğimiz parti oy oranına rağmen UBP Genel Başkanı olarak katıldığım yeni dönem genel başkanlık yarışında ikinci tura katılmayı uygun bulmuyorum. Belli bir oy oranına ulaşamamam halinde ikinci tura katılmayı uygun görmediğimi de söylemiştim.

UBP için hizmet yemini etmiş biri olarak partimizin zaman geçirmeden tek başına iktidar yürüyüşünde ayrışarak kamplaşarak değil istikrar ve huzura ihtiyacı vardır. Devrim niteliğindeki icraatlarla bedel ödemiş olsam da iki kurultayda gösterdiğimiz başarı örnek olacak niteliktedir. UBP Genel Başkanı olacak Ersin Tatar’a başarılar diler, doğrulara bağlı kalarak tek başına iktidar yürüyüşünde atacağı her adımda yanıda olacağımı belirtirim”.
Tüm UBP’lilere, divana, organizasyonda çalışan görevlilere, katılamayan ama kalbi bizimle atan partililere sevgi ve saygılarımı sunarım”.dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.