1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜÇ ARAÇ BİR BİRİNE GİRDİ
ÜÇ ARAÇ BİR BİRİNE GİRDİ

ÜÇ ARAÇ BİR BİRİNE GİRDİ

Gazimağusa'da Ünimar Süpermarket'in yanında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

A+A-

Eski Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda dün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında üç araç birbirine girerken, kaza sonucu 31 yaşındaki Ahmet Çelikkan ve 18 yaşındaki Arıç Arısoy yaralandı.

Arıç Arısoy'un  sağ ayağının kırıldığı öğrenilirken, Gazimağusa Devlet Hastanesi Cerrahi servisi'nde müşahede altına alındığı bildirildi.

Bir diğer yaralı Ahmet Çelikkan'ın ise kaldırıldığı özel hastanede bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildiği öğrenildi.

Eski Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda meydana gelen trafik kazası saat 17.40'ta gerçekleşti. 19 yaşındaki Hüseyin Bostan'ın yönetimindeki HH 363 plakalı Toyata marka araç, Mağusa istikametinden gelerek Gazimağusa Devlet Hastanesi çevre yoluna doğru dönmek istediği sırada 31 yaşındaki Ahmet Çelikkan'ın yönetimindeki MM 791 plakalı renault marka aracın önünü keserek çarpışmaya neden oldu.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan Renault marka araç 42 yaşındaki Arif Yağlı'nın kullandığı JG 487 plakalı Ford marka araçla yüz yüze çarpıştı.

Kaza sonucu hastaneye kaldırılan yaralıların genel durumları iyi olduğu öğrenilirken, polis de kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.