1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜÇ AYRI NOKTADA EŞ ZAMANLI SALDIRI
ÜÇ AYRI NOKTADA EŞ ZAMANLI SALDIRI

ÜÇ AYRI NOKTADA EŞ ZAMANLI SALDIRI

Üç Ayrı Noktada Eş Zamanlı Saldırı

A+A-

Güren TİLKİ

Güzelyurt'ta araba ticaretiyle uğraşan Ahmet Uğurzeki ve Irina Osmanlı'ya ait 10 araç dün sabaha karşı zarara uğratıldı.

Araçların bazıları sert cisimle çizilirken bazılarının dikiz aynaları ve plakaları kırıldı. Güzelyurt'ta askeri gazino olarak bilinen yerin karşısındaki park alanında bulunan dört araç, Güzelyurt-Lefkoşa anayolu üzerinde park halinde bulunan üç araç ve yine aynı güzergahta bulunan üç araca, eş zamanlı olarak saldırı düzenlendi. Kimliği henüz tespit edilemeyen saldırganların, araçlara verdiği toplam hasarın 25 bin TL civarında olduğu bildirildi.

Araç sahiplerinin, şüphelendikleri şahıslar olduğu ve konuyu polise aktardıkları öğrenildi. Güzelyurt Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube ekipleri, dün sabah saatlerinde olay yerlerine giderek inceleme yaptı.

Zarara uğratılan araçların sahipleri Ahmet Uğurzeki ve Irina Osmanlı olayı kendilerine sabaha karşı askerin bildirdiğini söyledi.

Olayın üç ayn noktada eşzamanlı olarak yapıldığını ifade eden Uğurzekı ve Osmanlı tedirgin olduklarını polisin sorunu çözmesini beklediklerini söyledi. Uğurzeki ve Osmanlı, "Askerin bulunduğu yerde araçlarımıza böyle bir saldırı yapıldıysa, artık hiçbir yerde güvenliğimiz kalmamış demektir" dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.