1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜÇ CEP TELEFONU ÇALMAKLA SUÇLANIYOR
ÜÇ CEP TELEFONU ÇALMAKLA SUÇLANIYOR

ÜÇ CEP TELEFONU ÇALMAKLA SUÇLANIYOR

Kaldığı lojmanda hırsızlık yaptığı gerekçesiyle mahkemeye çıkarılan zanlı İbrahim Şişman’a üç gün tutukluluk verildi

A+A-

Ülkeye çalışmak için gelen ancak kısa süre sonra çalıştığı işyerinden ve kaldığı lojmandan üç cep telefonu çaldığı iddia edilen İbrahim Şişman isimli zanlı, dün mahkemeye çıkarıldı ve soruşturma maksatlı hakkında 3 gün tutukluluk emri alındı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen tutukluluk duruşmasında savcı Mustafa Atakara, polis memuru Mustafa Özmüezzin’i tanık olarak dinletti.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Mustafa Özmüezzin, zanlı İbrahim Şişman’ın “Bularak sirkat” ve “İkametgahtan sirkat ” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Özmüezzin, 17 Temmuz’da ülkeye gelerek çalışmaya başlayan zanlının ağustos ayı içerisinde limanda garson olarak çalıştığı işyerinden yerde bulduğu Nokia C3 marka telefonu aldığını söyledi.

Mustafa Özmüezzin, zanlının daha sonra kaldığı yerde Bayram Şeker ile Ahmed Nadir Hasan Albaj Ahmed’in kaldıkları yatak odasının içerisinden Nokia X6 ile Nokia 500 isimli cep telefonlarını sirkat ettiğini ifade etti.

Soruşturmanın yeni başladığını anlatan Özmüezzin, zanlının Girne’de meydana gelen başka meselelerle bağlantısının olup olmadığının araştırılması gerektiğini vurguladı.

Savcı Mustafa Atakara, zanlının serbest kalması durumunda alınacak ifadelere etki edebileceğine dikkat çekerek, soruşturmanın salimen yapılabilmesi için zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını istedi.

Zanlının tutukluluk talebine itiraz etmemesinin ardından Yargıç Melek Esendağlı, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için talep edilen tutukluluk süresine onay verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.