1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜÇ GENÇ ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ!
ÜÇ GENÇ ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ!

ÜÇ GENÇ ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ!

Kamyonun altına giren araç ezildi, üç genç ölümün eşiğinden döndü;

A+A-

 

İskele-Ercan anayolu üzerinde Gönendere kavşağında dün akşam saat 17.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Balya yüklü kamyonun altına giren araç ezildi, üç genç ölümün eşiğinden döndü.

Kaza sonrası salon aracın durumunu görenler, “Bu aracın içindekileri Allah acıdı” yorumunu yaptı. Kaza sonrasında hurdaya dönüşen MC 173 plakalı aracın sürücüsü Cumali Balcı olaydan sonra yaşadığına şükretti. Araçta yolcu olarak bulunan 29 yaşındaki Yeter Erol ile 24 yaşındaki Çağlar Altuntaş ise hafif şekilde yaralanarak Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aracın önünü tıkadı

Polisten alınan bilgiye göre trafik kazası saat 17.30 sıralarında İskele-Ercan anayolu üzerinde bulunan Gönendere kavşağında meydana geldi. İskele-Ercan istikametinde yönetimindeki TGR 940 plakalı kamyon ile seyreden 39 yaşındaki sürücü Hüseyin Alper,  Gönendere kavşağına geldiğinde dikkatsizce Gönendere’ye doğru dönüşe geçti ve o esnada Ercan-İskele istikametinde gitmekte olan 23 yaşındaki sürücü Cumali Balcı yönetimindeki MC 173 plakalı salon aracın önünü kesti.

MC 173 plakalı aracın ön kısmı ile kamyonun kasa kısmına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında salon araç kullanılamaz hale gelirken araçta yolcu olarak bulunan Yeter Erol ile Çağlar Altuntaş hafif yaralanarak Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadıkları ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.