1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜÇ GENCE 3 GÜN DAHA TUTUKLULUK!
ÜÇ GENCE 3 GÜN DAHA TUTUKLULUK!

ÜÇ GENCE 3 GÜN DAHA TUTUKLULUK!

“Uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla geçtiğimiz Cumartesi Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılarak tutuklanan zanlılar Ekrem Zeden, Uğurcan Bük ve Özer İlhan’ın tutukluluk süresi 3 gün daha uzatıldı.

A+A-

“Uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla geçtiğimiz Cumartesi Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılarak tutuklanan zanlılar Ekrem Zeden, Uğurcan Bük ve Özer İlhan’ın tutukluluk süresi 3 gün daha uzatıldı.

Abbas ELMAS

Lefkoşa bölgesinde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirilmesiyle tutuklanan zanlılar Ekrem Zeden, Uğurcan Bük ve Özer İlhan dün yeniden yargı huzuruna çıkarılarak haklarında 3 gün daha tutukluluk emri alındı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Zor, 18 Ekim tarihinde Adli Şube ve ÇÖŞ ekipleri tarafından zanlı Ekrem Zeden’in Lefkoşa’daki ikametgahına arama yapmak için gittiklerinde, polis ekiplerini gören zanlı Zeden’in tasarrufundaki siyah renk paket içindeki yaklaşık 1 gram sentetik cannabinoid ve bir adet metal boruyu ikametgahının penceresinden dışarıya attığını söyledi.

Polis ekipleri tarafından zanlı Ekrem Zeden, Uğurcan Bük ve Özer İlhan’ın huzurunda gerçekleştirilen aramada ise yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid olduğuna inanılan madde ve 1 adet içinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan pet şişe bulunarak emare alındığını kaydeden polis memuru Zor, tüm zanlıların gözaltına alındığını belirtti.

Mesele ile ilgili yürütülen soruşturmada zanlı Ekrem Zeden ve Uğurcan Bük’den aldıkları bilgi doğrultusunda söz konusu uyuşturucu maddeyi zanlı Özer İlhandan aldıklarının öğrenildiğini ifade eden Zor, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bir kişinin halen aranmakta olduğunu kaydetti.

Olayla ilgili yürütülen tahkikat kapsamında birçok kişinin sorgulandığını ve gerekli duyulanlardan ifade alındığını aktaran Zor, zanlı Özer’in uyuşturucu maddeyi temin ettiği şahsın tespit edilmek üzere olduğunu kaydederek, soruşturmanın selameti açısından zanlıların 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlanabilmesi maksadı ile polisin istediği 3 günlük süreyi verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.