1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜÇ KADININ ÖLÜMÜ, BİRİ AĞIR BEŞ KİŞİNİN DE YARALANMASI…
ÜÇ KADININ ÖLÜMÜ, BİRİ AĞIR BEŞ KİŞİNİN DE YARALANMASI…

ÜÇ KADININ ÖLÜMÜ, BİRİ AĞIR BEŞ KİŞİNİN DE YARALANMASI…

kazaya sebebiyet veren Çiğdem Altınfincan tutuklandı

A+A-

Öğretim üyesi oldukları Lefke Avrupa Üniversitesi’nden evlerine dönerken geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını kaybeden üç kadının ölümüne sebebiyet veren Çiğdem Altınfincan, mahkemeden alınan derdest emriyle tutuklandı. Altınfincan’ın Yakın Doğu Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tamamlanacak tedavisinin ardından, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor.

Kaza, Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda 20 Ocak 2014 tarihinde saat 17.30’da meydana gelmişti. Çiğdem Altınfincan’ın yönetimindeki LF 707 plakalı salon araç, Türkeli kavşağını 400 metre kadar geçtikten sonra kontrolden çıkarak, orta refüje girmiş, otomobil, çarpmanın etkisiyle yükselerek önce Güzelyurt’tan Lefkoşa’ya doğru seyreden Ayşe Hadımcı Candemir’in yönetimindeki JU 802 plakalı arabanın tavanını uçurmuş; ardından da yine aynı istikametteki Naci Kanatlı’nın kullandığı FZ 284 plakalı aracın sol üst yan kısmına çarpmıştı.

Kazada JU 802 plakalı aracın sürücüsü Ayşe Hadımcı Candemir ile aynı araçta bulunan Figen Arkın ve İmge Kozok olay yerinde yaşamını yitirirken, Dilek Yılmaz ağır, FZ 284 plakalı aracın sürücüsü Naci Kanatlı, Süheyla Kanatlı ve Fethiye Kanatlı yaralanmıştı. Kazada, aracının içerisinde sıkışan Çiğdem Altınfincan’ın da kolu kırılmış ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.