1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UÇAĞA BİNMEDEN YAKAYI ELE VERDİ
UÇAĞA BİNMEDEN YAKAYI ELE VERDİ

UÇAĞA BİNMEDEN YAKAYI ELE VERDİ

Uçağa binmeden yakayı ele verdi

A+A-

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Kösezade Turizm isimli işletmede Kargo Müdürü olarak görev yapan 41 yaşındaki Güçlü Demirkapı, şirkete ait 140 bin TL parayı çaldığı için gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, Güçlü Demirkapı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlanabilmesi için 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Polis: 41 iş yerine verilen kargo hizmetinin bedelini çaldı
Adli Şube’de görevli polis Memuru Hüseyin Redif, 2015 Eylül-2016 Mart tarihleri arasında Kösezade Turizm’de kargo müdürü olarak görev yapan Güçlü Demirkapı’nın Lefkoşa’da 27,Girne’de 7, Gazimağusa’da 6 ve Güzelyurt’ta 1 olmak üzere 41 ayrı işyerine sunulan kargo hizmetlerine karşılık 140 Bin TL’yi çaldığını anlattı. 

Polis, Kösezade Turizm sahibinin 21 Mart tarihinde polise şikâyetçi olduğunu, zanlının aynı gün işyerinin muhasebe müdürü Murat Karahan ile saat 12.00 sıralarında telefon görüşmesi yaptıktan sonra, Ercan Havaalanı’na gittiğini 16.25 saatlerinde Ankara’ya gidecek uçak için bilet aldığını söyledi.

Redif zanlının uçağa binmekten son anda vazgeçerek tutuklandığını kaydetti.
Polis, yapılan soruşturmada turizm şirketinde bulunan birçok fatura ve makbuzun emare olarak aldıklarını söyledi.

Evraklar incelemeye alındı
Evraklar üzerinde inceleme yapılacağını ve bu nedenle zanlıdan el yazısı ve imza örneği almak istediklerini ancak zanlının rıza göstermediğini kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, ada çapında 41 ayrı işyeri sorumlusu, gümrük komisyoncusundan ifade alacaklarını ve birçok evrakın inceleneceğini söyledi. Polis, soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.