1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. UÇAKTA CEHENNEM AZABI
UÇAKTA CEHENNEM AZABI

UÇAKTA CEHENNEM AZABI

UÇAKTA CEHENNEM AZABI

A+A-

30 saatlik bir gecikme ve bir yolcunun ölümüyle sonuçlanan Abu Dhabi-Düsseldorf seferinin sorumlularına 110 yolcunun toplu dava açacağı belirtildi.

Alman basınında yer alan haberde "Bulutların üzerinde cehennem azabı" yaşandığı belirtildi. 30 saat gecikme ve bir yolcunun ölümüyle sonuçlanan uçuşun sorumlularına dava açılacağı belirtildi.

Yolcuların önce Abu Dhabi'de sis nedeniyle 13 saat boyunca park halindeki uçakta esir kaldığı, uçak havalandığında ise 73 yaşındaki bir yolcunun kalp krizi geçirdiği ve bu nedenle Viyana'ya acil iniş yapıldığı kaydedildi. Havayolu şirketi 'Etihad', yolcuların kendi idareleriyle uçaktan inmediğine dikkat çekerek, "Hiç kimseyi uçakta durması için zorlamadık" şeklindeki savunmasını ise yolcular yalanladı.

"YANLARINA KALMAYACAK"
Dava açmaya karar veren yolcu Ulrich W., Bild gazetesine yaptığı açıklamada, "Toplu davaya katılmak isteyenler isimlerini bir listeye yazdı" dedi ve avukatla iletişime geçildiğini ifade etti. Ulrich W., "Amacımız tazminat almak değil, böyle bir şeyin tekrar yaşanmaması. Burada sağlığımız, hatta hayatımız söz konusu" ifadelerine yer verdi.
Daniel H. adında bir başka yolcu ise, "Bu yaptıkları yanlarına kalmayacak. Mutlaka bir şeyler yapmalıyız" dedi.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.