1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. UÇAKTA YANINA OTURAN KIZA AŞIK OLUNCA...
UÇAKTA YANINA OTURAN KIZA AŞIK OLUNCA...

UÇAKTA YANINA OTURAN KIZA AŞIK OLUNCA...

Sosyal medya bu aşkı konuşuyor.

A+A-

Barselona-Dublin uçuşu sırasında yanına oturduğu kıza aşık olan 24 yaşındaki İrlandalı Jamie Kelly, uçuştan sonra kızın izini kaybetti. Sosyal medyayı "Katie'yi bulun!" diye ayağa kaldıran Jamie'nin hikayesi, ünlülerden gelen destek ve "findkatie" hastagiyle bir Hollywood senaryosuna döndü.

Jamie Kelly (24) ve Katie (27), Ryan Air'in Barselona-Dublin uçuşunda yan yana oturup yol boyu sohbet ettiler. Bulutların üzerinde başlayan aşk Jamie'nin başını öyle döndürdü ki, Kate'in telefon numarasını almayı akıl edemedi. Facebook ve Twitter yoluyla tüm Kanadalı Kate'leri tek tek araştıran aşık Jamie bir türlü aşkına kavuşamayınca, soluğu seyahat acentesinde aldı. Fakat acente de yolculularının kimliğini açık edemeyeceğini söyledi.

SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI

Radyo programlarına bile çıkan Jamie, nihayet #LoveAtFirstFlight (İlk uçuşta aşk), #FindKatie (Katie'yi bulun) hastagleriyle sosyal medyayı da ayağa kaldırdı. Jamie'ye hem Amerikalı hem de Kanadalılardan destek geldi. Ana haber bültenlerine "İrlandalı Romeo" olarak haber olan Jamie'yi nihayet Kate'in kız kardeşi gördü. Henüz buluşamadılar ama bir radyo programının canlı yayınında konuşabildiler. Jamie'nin aşkına Kate'in karşılık verip vermeyeceği, şu anda sosyal medyanın en çok merak edilen konuları arasında!

25470175.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.