1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UÇAN CİSİM PANİK YARATTI
UÇAN CİSİM PANİK YARATTI

UÇAN CİSİM PANİK YARATTI

Lefkoşa semalarında tanımlanamayan uçan nesne!

A+A-

Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesinde gökyüzünde görülen ve parlak ışık saçarak süratli bir şekilde hareket eden cisim merak konusu oldu. 

Lefkoşa’da sakin, fotoğrafçı Özcan Koşan’ın dün akşam üzeri yakaladığı görüntü ilgi uyandırdı. ‘UFO’ söylentilerine bir yenisi daha eklenirken, parlak ışık saçarak süratli bir şekilde hareket eden cismin ne olduğu henüz bilinmiyor.

“Daha önce bu kadar hızlı bir cisim görmedim”

Uzun yıllardır fotoğrafçılık mesleği ile uğraşan Özcan Koşan, dün saat 17.30 sıralarında Ortaköy’de bayram ziyaretinde olduğu bir evde Beşparmak Dağları üzerinden geçen uçakların fotoğrafını çekerken bir anda havada çok hızlı hareket eden bir cisim gördüğünü ve bu cismin fotoğrafını çektiğini ifade etti.

Koşan,”bu cismi öncelikle balon zannettim ancak fotoğrafını çektikten saniyeler sonra aniden ortadan kaybolunca şüphelendim.

Çektiğim fotoğrafı yakınlaştırdığım zaman cismin çok büyük mavi bir ışık saçtığını ve şeklinin balona benzemediğini gördüm” diyerek olay anını anlattı. Daha sonra bilgisayarda fotoğrafı inceleyen Koşan dijital ölçüm programında fotoğrafın boyutunu ölçtüğü zaman cismin boyutunun 7-8 metre çapında olduğunu tespit ettiğini belirtirken fotoğrafı çekilen cisim gizemini koruyor. 

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.