1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UÇANER ANISINA OYNADILAR
UÇANER ANISINA OYNADILAR

UÇANER ANISINA OYNADILAR

Geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8’incisi oynanan İzzet Uçaner Anı karşılaşması dün Birinci Lig ekiplerinden Binatlı ile Süper Lig ekiplerinden Cihangir arasında oynandı. Maçı Cihangir 5-2’lik skorla kazandı

A+A-

Zafer Stadı’nda oynanan maçta Cihangir’e galibiyeti getiren golleri Patrick (3), Yannick ve Serdarlı’dan transfer edilen Mete Sağır kaydetti. Binatlı’nın golleri Sezer ve Mehmet Neşe’den geldi.

Geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8’incisi oynanan İzzet Uçaner Anı karşılaşması dün oynandı. Kıbrıs Türk futboluna gerek antrenör gerekse futbolcu olarak hizmet eden İzzet Uçaner anısına Birinci Lig ekiplerinden Binatlı ile Süper Lig ekiplerinden Cihangir, Güzelyurt Zafer Stadı’nda karşı karşıya geldiler.
İlk devresi 5-0’lık farklı bir skorla Cihangir lehine tamamlanan maçta Mesarya ekibininin gollerini Patrick (3), Yannick ve Serdarlı’dan transfer edilen Mete Sağır kaydetti.
İkinci devrede oyuna ağırlığını koyan Binatlı farkı 3’e indirse de bu performans onlara yeterli olmadı. 5-2 tamamlanan maçta Binatlı’nın gollerini Sezer ve Mehmet Neşe kaydetti.

Ödül töreni
Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde İzzet Uçaner Anı Maçı galibi Cihangir’e kupasını Güzelyurt Belediye Bakanı Mahmut Özçınar verdi. Maçta mağlup olan Binatlı’ya kupasını Spor Dairesi müdürü Hüseyin Cahitoğlu verdi. Orta hakemliğini Savaş Tilki’nin yaptığı ve yardımcılıklarını iki kadın hakem Sabriye Atikoğlu ve Nurhan Saldıray’ın gerçekleştirdiği maçta hakemlere teşekkür plaketlerini eski Binatlı kulüp başkanı Özel Tahsin verdi.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.