1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'Üçlü fanteziye kaptırmıştım'
'Üçlü fanteziye kaptırmıştım'

'Üçlü fanteziye kaptırmıştım'

'Üçlü fanteziye kaptırmıştım'

A+A-

Hapishane terzisi kadın “Cinsel yakınlığım olan iki mahkûmla kaçıp kocamı öldürecektik’ dedi.

ABD’de geçen Haziran’da Clinton Hapishanesi’nden kaçan ilk mahkumlar olan David Sweat ve Richard Matt’in nasıl kaçtıklarına dair gizem çözüldü.

Hapishane terzisi Joyce Mitchell, mahkumlara yardım ettiğini ve biriyle de cinsel yakınlaşmaları olduğunu itiraf etti. 51 yaşındaki Mitchell, polise kaçışlarından sonra, iki mahkumun “arıza” diye adlandırdıkları kocasını öldürmeyi planladıklarını fakat kendisinin son anda vazgeçtiğini anlattı.

“Mahkumlara yardım ettim, çünkü bir fantaziye kapılmıştım. İkisinin bana verdiği histen, igilerinden ve farklı bir hayat düşüncesinden hoşlanmıştım” diyen Mitchell yedi sene hapis cezasına çarptırılabilir.

Son anda vazgeçmiş Mitchell, mahkumlara boruları kesebilecekleri bıçak temin etmiş. Özellikle mahkum Matt ile yakınlaştığını, kendisini öpen mahkuma bir kere oral seks yaptığını anlatan Mitchell, iki adamın kocasını öldürme planları yaptıklarını anlattı. Sweat ve Matt’in kocasını uyutması için hap verdiği Mitchell, plana göre kaçışlarının gecesinde üçü beraber kocasını öldüreceklerdi.

Kaçmalarına yardım etmekle beraber son anda paniklediğini ve kocasını sevdiğini anlatan Mitchell, makhumlarla buluşmadığını söyledi. Kaçışlarının üçüncü haftasında Matt Kanada sınırında polis tarafından vurularak öldürülmüş ve Sweat de iki gün sonra yakalanmıştı.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.