1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜÇÜNCÜ İŞLEMDE YAKALANDI
ÜÇÜNCÜ İŞLEMDE YAKALANDI

ÜÇÜNCÜ İŞLEMDE YAKALANDI

Üçüncü işlemde yakalandı

A+A-

Sahte İngiliz pasaportu ile Ercan’dan giriş yapıp,ardından Lokmacı Kapısı’ndan Güney Kıbrıs’a gitmeyi başaran zanlı geri dönüş yolunda yakalandı

Suna ERDEN

Türkiye’den temin ettiği sahte İngiliz pasaportu ile Kuzey Kıbrıs’a gelen ve Lokmacı Sınır Kapısı’ndan sahte pasaportla Güney Kıbrıs’a geçen Suriye uyruklu SozanSalahaddinFathallageri dönüş yolunda yakalandı. Bir süre Güney Kıbrıs’ta kalan zanlı Lokmacı Kapısı’ndan geri gelmek isterken bu kez fark edilerek gözaltına alındı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

SAHTE PASAPORTU TÜRKİYEDEN ALDI

Polis,Sozan Salahaddin Fathalla’nın Türkiye’den aldığı adına düzenlenen sahte İngiliz Pasaportu ile 14 Mart tarihinde Ercan’dan giriş yaptığını, aynı gün de Lokmacı Sınır Kapısına giderek yeniden sahte İngiliz Pasaportu ile Güney Kıbrıs’a geçtiğini söyledi. Polis, zanlının bir müddet orada kaldıktan sonra yeniden Lokmacı Sınır Kapısından KKTC’ye giriş yapmak isterken kapıda görevli memur tarafından tespit edilerek gözaltına alındığını ifade etti. Zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, mesele ile bağlantılı bir şahısın daha arandığını belirten polis, zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.