1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜÇÜNCÜ VE SON AŞAMAYA DOĞRU...
ÜÇÜNCÜ VE SON AŞAMAYA DOĞRU...

ÜÇÜNCÜ VE SON AŞAMAYA DOĞRU...

Kıbrıs Havayolları’na stratejik yatırımcı bulma prosedürünün üçüncü ve son aşamasına doğru...

A+A-

 

Rum Hükümeti’nin ekonomik açıdan kötü durumda olan Kıbrıs (Rum) Havayolları’na stratejik yatırımcı bulma çabasıyla Ryanair ve Aegean şirketleriyle temaslar yapacağı haber verildi.

Simerini gazetesi Rum Hükümetinin, yoğun tepkiler içerisinde, Kıbrıs Havayolları’na stratejik yatırımcı bulma prosedürünün üçüncü ve son aşamasına doğru ilerlediğini yazdı.

Üçüncü tura devam edecek şirketler olan Ryanair ve Aegean’a mektuplar gönderildiğini aktaran gazete, şirketlerin, ilgilerini fiili bir şekilde prosedürü yürüten Teknik Komite’ye göstermeleri için Güney Kıbrıs’a çağrıldığını kaydetti.

KONUNUN RUM MECLİS GÜNDEMİNE GÖTÜRÜLMESİ İSTENİYOR… BAKANLAR İSTİFAYA ÇAĞRILDI

Bu arada Rum Pilotlar Sendikası (PASİPİ) Başkanı Petros Suppuris gazeteye yaptığı açıklamada, Kıbrıs Havayolları’na stratejik yatırımcı bulma prosedürünün, tüm müdahil tarafların dinlenmesi için Rum Meclisi’nde görüşülmesi gerektiği üzerinde durarak, yürütülen prosedürle şirketin çok ucuza satılacağı uyarısında bulundu.

Haravgi gazetesine de konuşan Suppuris, Rum Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Marios Dimitriadis ile Maliye Bakanı Haris Yeorgiadis’i, Kıbrıs Havayollarıyla ilgili icraatlarını eleştirerek, istifa etmeye çağırdı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.