1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 'Ucuz olduğunu bilmiyordum'dedi ama...
'Ucuz olduğunu bilmiyordum'dedi ama...

'Ucuz olduğunu bilmiyordum'dedi ama...

'Ucuz olduğunu bilmiyordum'dedi ama...

A+A-

Bangkok'ta yaşayan 24 yaşındaki öğretmen Amelia Greville, bir internet fırsat sitesinden 50 pounda dudak dolgusu operasyonu satın aldı. Ürünün Kylie Jenner'ın kullandığı olması da genç öğretmeni daha da cezbetti.

Fırsat sitesinin güvenilirliğinden şüphe duymayan Greville, söz konusu işlemin takribi fiyatının 400 pound civarında olduğunu bilmiyordu. Daily Mail'da yer alan habere göre, aldığı hizmetin içeriğini araştıran Greville yapılcak işlemin geçici olduğunu öğrenince, bunun saç kestirmek gibi bir değişiklik olacağını düşündüğünü söyledi.

1-649.jpg

Geçen Nisan ayında söz konusu dolguyu yaptıran Greville ilk birkaç ay boyunca görüntüsünden oldukça memnundu. Ancak zaman geçtikçe dudaklarında şişme ve iltihaplanma meydana geldi.

Geçen hafta hikayesini sosyal medyada paylaşan Greville, dolguları çıkartabilmek için ihtiyacı olan 1500 poundu toplayabilmek için bir de kampanya başlattı. Kampanya MailOnline'da haber olunca, dolgu firması Greville ile iletişime geçerek tedavi masraflarını üstleneceklerini bildirdi.

Genç öğretmen Tayland'daki kliniğin usulsüz çalıştığını belirterek kapatılması gerektiğini söyledi.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.