1. HABERLER

  2. SPOR

  3. UEFA'DA KADER GÜNÜ!
UEFA'DA KADER GÜNÜ!

UEFA'DA KADER GÜNÜ!

UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili açılan disiplin soruşturması sonrasında kararını açıklaması bekleniyor.

A+A-

Türk futbolu Cuma günü Beşiktaş'ın, Cumartesi günü ise Fenerbahçe'nin savunmasını alan Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA'nın vereceği karara kilitlendi.

UEFA Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a kararını Pazartesi günü öğleden sonra fax yoluyla bildireceğini belirtmişti. Fenerbahçe ile ilgili kararın da bugün veya yarın açıklanacağı duyurulmuştu.

UEFA Disiplin Kurulu takımlarımızı suçsuz bulduğu takdirde yeni bir gelişme yaşanmayacak. Ancak takımlarımızdan ikisi ya da birine ceza verilirse Tahkim Kurulu'na itiraz süresi için 1 hafta süre kalacak.

UEFA Disiplin Müfettişi Miguel Palacios, Fenerbahçe'nin gelecek 2 sezon Avrupa Kupaları’ndan men edilmesini, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım ve Cemil Turan'ın ise hak mahrumiyeti cezası almasını talep etmişti.

Müfettiş Palacios'un raporuna göre, 11 mayıs 2011'de Beşiktaş ile Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan Türkiye Kupası finalinin sonucuna etki edildiği gerekçesiyle, Beşiktaş'ın eski yöneticisi Serdal Adalı, eski teknik direktör Tayfur Havutçu ve siyah-beyazlı kulüp de Uefa Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

 

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.