1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. UĞRUNA KATLİAM YAPTI O İSE...
UĞRUNA KATLİAM YAPTI O İSE...

UĞRUNA KATLİAM YAPTI O İSE...

22 yaşında hâlâ bakir olduğu gerekçesi ile altı kişiyi katleden,

A+A-

Hunger Games (Açlık Oyunları) filmlerinin yönetmen yardımcısı Peter Rodgers’ın oğlu olan Elliot, cinayetlerden önce ailesine ve terapistlerine yolladığı 141 sayfalık “My Twisted World” (Benim çarpık dünyam) başlıklı manifestoda, Moio’nun daha henüz çocukken “onunla dalga geçtiğini, onu reddettiğini ve derinden yaraladığını” iddia etmişti.

24554369.jpg

Elliot Rodger manifestosunda Moio ile ilgili olarak “ Benim tam bir kaybeden olduğumu düşünüyor olmalı. Ondan çok nefret ediyordum ve onu asla unutmayacağım. Onun yüzünden kadınlardan nefret etmeye başladım. Kadınların kötü, kalpsiz, benim acı çekmemden zevk alan yaratıklar olduklarını düşünüyorum” yazmıştı.

24568123.jpg

EN SON GÖRDÜĞÜNDE 10 YAŞINDAYDI
Ancak Moio’nun Hollywood’da dublör olarak çalışan babası John Moio New York Daily News gazetesine bir açıklama yaparak, “Kızının iddialar nedeniyle çok üzgün olduğunu ve yaşananlarda kesinlikle hiç bir sorumluluğu olmadığını” söyledi.

24568122.jpg

Baba Moio, “Tüm yaşananlar gerçekten çok rahatsız edici. O ölmüş olmasına rağmen sözleri hala korkutuculuğunu koruyor. Kızım bu adamı hatırlamıyor bile. Kızım her zaman çok nazik ve zarif bir çocuktu. Bu çocuğun ona bu suçlamaları yöneltiyor oluşu ne denli derin sanrılar içinde olduğunu gösteriyor” dedi.
 
John Moio sözlerine, “Kızım bu adamı en son gördüğünde 10 yaşındaydı. Tüm bunlar bu çocuğun kendi kafasında yarattığı bir illüzyondan ibaret. Kızım onu ortaokul ikinci sınıftan beri görmedi bile” diyerek devam etti.

24568125.jpg

Elliott Rodger’ın kızını hedef almadığı için çok mutlu olduğunu belirten baba, İngiliz Sun gazetesine de bir açıklama yaparak,  “Bu çocuk kızıma gizlice aşıkmış. Ancak kızımın onun varlığından bile haberi yoktu. Düşünürseniz bu adam benim kızımı da öldürebilirdi, ona saldırabilirdi” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.