1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. UĞRUNA ŞİİRLER YAZILAN KADIN!
UĞRUNA ŞİİRLER YAZILAN KADIN!

UĞRUNA ŞİİRLER YAZILAN KADIN!

İngiliz model, oyuncu, televizyon yıldızı Kelly Brook varlığıyla insanın “dünyada ne güzel şeyler var” demesine vesile olmaya devam ediyor. Kelly Brook, GQ Türkiye Haziran sayısının konuğu oldu.

A+A-

Harry Potter asasını astı. David Beckham futbol sahasında en son ne zaman bir yıldız gibi göründüğünü kendisi bile unutmuştur. Britanya’nın son 10 yılına damga vuran ikonlar düşüşe geçerken, Kelly Brook durduğu yerde duruyor. İngiltere’yi sevmek için hâlâ bir nedeniniz var.

kelly-brook-kelly-brook-25207634-1600-1200.jpg

Hepiniz adına kesin konuşamayız. Ama ortalama GQ erkeği işlerin üst üste yıkıldığı, hayatın doğal akışına dair sorunların arka arkaya geldiği zamanlarda umudunu korur ve bir sonraki köşede kendisini güzel bir şeylerin beklediğini düşünür. Aynı şekilde, dünyada hâlâ güzel şeylerin olduğunu hatırlar ve bunlar için şükretmeyi ihmal etmez. Aranızda bunu unutanlar varsa hatırlaması için bir sebep verelim: Kelly Brook.

kelly-brook-2248-001.jpg

İngiliz model, oyuncu, televizyon yıldızı, varlığıyla insanın “dünyada ne güzel şeyler var” demesine vesile olmaya devam ediyor. Onu en son kendi iç çamaşır koleksiyonunu tasarlar ve GQ Men of the Year ödüllerinde Boris Johnson’a yılın politikacısı ödülünü verirken bırakmıştık.

 

Kaynak: ntvmsnbc

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.