1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UKÜ’DE KAYITLAR DEVAM EDİYOR
UKÜ’DE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

UKÜ’DE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

UKÜ 2014-2015 Akademik Yılı güz dönemine yönelik yüksek lisans ve doktora programlarına kayıtlar devam ediyor.

A+A-

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) 2014-2015 Akademik Yılı güz dönemine yönelik yüksek lisans ve doktora programlarına kayıtlar devam ediyor.

ÜKU’den yapılan açıklamaya göre, 2014–2015 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü’ne bağlı toplam 28 yüksek lisans ve 13 doktora programına öğrenci kabul edilecek.

Lisansüstü eğitimi almak isteyen adayların, Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü veya http://www.ciu.edu.tr/akademik/enstitu adresinden alacakları formu doldurarak gerekli belgelerle birlikte Üniversite’ye başvurmaları gerekiyor.

UKÜ’nün 2014 – 2015 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde başvuru kabul edeceği yüksek lisans ve doktora programları şöyle:

Yüksek Lisans Programları: Hukuk, İşletme, Muhasebe ve Finansman, Uluslararası İlişkiler, Türkçe Eğitimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Okul Öncesi Eğitimi, Zihin Engelliler Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Eğitim Programları ve Öğretim,Türk Dili ve Edebiyatı, İletişim ve Medya Çalışmaları, Mimarlık, Grafik Tasarım, İç Mimarlık, Turizm ve Otel İşletmeciliği,Sağlık Kurumları Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Teknolojileri, İnşaat Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Mühendislik Yönetimi, Çevre Bilimleri, Çevre Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Biyomühendislik.

Doktora Programları: Mimarlık, Türk Dili ve Edebiyatı, İşletme, Uluslararası İlişkiler, İletişim ve Medya Çalışmaları, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İnşaat Mühendisliği, Biyomühendislik, Bilgisayar Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Çevre Bilimleri, Çevre Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği.

Başvuru için daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar 671 1111 numaralı telefondan 2214’ü arayarak veya ciu-institute@ciu.edu.tr e-posta adresinden iletişime geçebilir.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.