1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UKÜ’DE “ULUSLARARASI İLİŞKİLER KULÜBÜ YILLIK KONFERANSI” BAŞLADI
UKÜ’DE “ULUSLARARASI İLİŞKİLER KULÜBÜ YILLIK KONFERANSI” BAŞLADI

UKÜ’DE “ULUSLARARASI İLİŞKİLER KULÜBÜ YILLIK KONFERANSI” BAŞLADI

Ukü'de''uluslararası ilişkiler klubü yıllık konferansı''başladı

A+A-

 Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde (UKÜ) Uluslararası İlişkiler Kulübü Yıllık Konferansı, “Sivil Ayaklanmalardaki Farklılık ve Benzerlikler” temalı konferanslar dizisiyle başladı.

UKÜ’den yapılan açıklamaya göre,  Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansın açış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gürol akademik kurumlar için konferans ve organizasyonların önemli ve heyecan verici olduğuna değindi. Prof. Dr. Mehmet Ali Gürol, toplumsal olayların inceleneceği konferansta fikirlerini üniversite öğrencileriyle paylaştıkları için davetli konuşmacılara teşekkür etti.

Alanlarında uzman konukların konuşmacı olarak yer aldığı konferansların ilk gününde “Arap Baharı” ele alındı. 

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fulya Atacan “Arap Baharında Üçüncü Yıl: Neler Değişti?” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Atacan, Arap ülkelerindeki isyanlardan sonra gelinen noktanın acı verici olduğunu ifade etti.

Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansın ilk gününde ayrıca  Doç. Dr. Hakan Güneş “İstanbul Haziran Direnişindeki Yeni Dinamikler: Yeni Müslümanlar ve Cumhuriyetçiler”, Yrd. Doç. Dr. Ertan Kardeş de “Yok Sayılanların Sosyolojik Semiyolojisi: Gezi Kırılması” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.