1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UKÜ’DE YARDIMCI FİZYOTERAPİSTLER YETİŞECEK
UKÜ’DE YARDIMCI FİZYOTERAPİSTLER YETİŞECEK

UKÜ’DE YARDIMCI FİZYOTERAPİSTLER YETİŞECEK

luslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda, 2013- 2014 Akademik Yılı’nda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ön lisans programına öğrenci kabul edecek.

A+A-

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda, 2013- 2014 Akademik Yılı’nda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ön lisans programına öğrenci kabul edecek.

UKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Günay Sarıyar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yeni açılan iki yıllık programda, fizyoterapi ve rehabilitasyon uygulamalarında gerekli teorik ve pratik bilgilerin verileceğini söyledi.

Sarıyar, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ön lisans programını tamamlayan öğrencilerin, fizyoterapist yardımcısı olarak tüm sağlık kuruluşlarında çalışabileceklerini belirtti.

Günay Sarıyar ayrıca, programı başarıyla tamamlayan öğrencilerin istedikleri takdirde ÖSYM’nin Dikey Geçiş Sınavı ile lisans tamamlama hakkı elde edebileceğini, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’ne geçiş yapabileceğini kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.