1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÜLKE DIŞINA ÇIKMAZSA...VURUN!
ÜLKE DIŞINA ÇIKMAZSA...VURUN!

ÜLKE DIŞINA ÇIKMAZSA...VURUN!

ÜLKE DIŞINA ÇIKMAZSA...VURUN!

A+A-

Ünlü aktör Johnny Depp, köpeğini yasadıyı yollardan Avusturalya'ya getirdiğini itiraf etti. Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, köpeğin öldürülebileceğini söyledi.

 

'Karayip Korsanları' filminin çekimleri için Avustralya'ya giden Johnny Depp ve eşi Amber Heard, köpeklerini yasa dışı yollardan ülkeye getirdiği için suçlu bulundu. Avustralya'ya özel jetleriyle giden çift, yanlarında iki köpeği Pistol ve Boo'yu da getirdi. Köpekler ülkeden çıkarılmazsa, kurallar gereği öldürülecek.

Salgın hastalıklara karşı önlem niteliğinde konulan kurallara istinaden, ülkeye yurt dışından hayvan getirmek bazı kurallara bağlı. Evcil hayvanlar ülkeye giriş yapmadan önce karantinaya alınıyor, özel bir sağlık kontrolünden geçiriliyor.

 

29328879.jpg

Avustralya Tarım Bakanı Barnaby Joyce, konuyla ilgili şunları söyledi: "Onun Johnny Depp olması, Avustralya kanunlarının işlemeyeceği anlamına gelmez. Ülkeye hayvan getirmek için belli bir prosedür var. 48 saat içinde hayvanlar ülke dışına çıkarılmazsa yetkililer harekete geçecek."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.