1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “ÜLKE KAYNAKLARI DEĞERLİDİR. EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ”
“ÜLKE KAYNAKLARI DEĞERLİDİR. EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ”

“ÜLKE KAYNAKLARI DEĞERLİDİR. EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ”

MİLLİ EĞİTİM BAKANI İDRİS, GAZİMAĞUSA BÖLGESİNDEKİ SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ

A+A-

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Asım İdris, spor tesislerinin durumunu yerinde görmek ve varsa ihtiyaçlarını tespit etmek üzere Gazimağusa bölgesindeki spor tesislerinin çim zemini, stadyum ve soyunma odalarında incelemelerde bulundu.

Bakan İdris’e incelemeleri sırasında Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Koordinatörü Süleyman Göktaş, Spor Dairesi  Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve bölge amirleri eşlik etti.

Bakan Asım İdris, Gazimağusa’daki Dr. Fazıl Küçük Stadyumu’ndaki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada,bugüne kadar ağırlıklı olarak bakanlığın Milli Eğitim kısmında incelemeler yaptığını ve işlerin belli bir düzeye gelmesinin ardından da Gençlik ve Spor müdürlüklerine yönelmeye çalıştığını söyledi.

İdris, liglerin açılmasının öncesinde spor tesislerindeki durumu yerinde görerek varsa ihtiyaçlarını tespit ederek durumu analizi yapmak için bölgedeki birçok tesiste incelemelerde bulunacağını ifade etti.

Bakan İdris, hükümet olarak göreve geldiklerinde verdikleri sözü hatırlatarak, amaçlarının en sağlıklı şekilde rutin işlerin yürümesini sağlamak olduğunu belirtti.

Kısa hükümet döneminde çok şey yapmanın mümkün olmadığına dikkat çeken İdris, yapılamayacak boş vaatlerde bulunmadan gerçekçi olarak ve ülke kaynaklarını iyi değerlendirerek icraat yapacaklarını söyledi.

İdris, “ Ülke kaynakları değerlidir. Bu kaynakları iyi değerlendirerek bu dönemi tamamlamaya çalışacağız” dedi.

İdris, Dr. Fazıl Küçük Stadyumu’nun tribünleriyle ilgili bir soruya verdiği yanıtta , bir çalışma yapılarak keşif  bedelinin belirlendiğini, her gün kulüplerden taleplere ilişkin telefonlar aldığını belirterek şunları kaydetti:
“Peyderpey söz verip de bunun altında kalmak yerine, süreyi göz önüne alarak ve iyi değerlendirerek bir planlama gerçekleştirmemiz gerekir. Aksi takdirde her yere söz veririz sonra da bu sözün altında kalırız. Çünkü elimizdeki kaynak bellidir.Evet yapılacak çok şey vardır ama durum tespiti yapıp stratejik planlamayla eldeki  kaynakları bir şekilde paylaştırmaya çalışacağız”

 

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.