1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜLKEDE KAÇAK DURUMDAYDI
ÜLKEDE KAÇAK DURUMDAYDI

ÜLKEDE KAÇAK DURUMDAYDI

Ülkede kaçak durumdaydı

A+A-

Girne Kordonboyu’nda faaliyet gösteren iki restorandan farklı markalarda 62 şişe içki çalan Yunus Çiftçi, yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi.

Elmas TOKAY

Girne’de tarihi Kordonboyu’nda faaliyet gösteren iki farklı restorandan, 10 gün arayla toplam 62 şişe içki çaldığı tespit edilen ve polis tarafından tutuklanan 25 yaşındaki Yunus Çiftçi isimli zanlıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Zanlı Çiftçi, ülkede kaçak durumda olduğu, çalışma izni olmadığı ve kalacak yeri bulunmadığı gerekçesiyle yargıç emriyle, davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Girne Kaza Mahkemesi’nde Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada iddia makamı, Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görevli Polis Memuru Mustafa Özmüezzin’i tanık olarak dinletti.

Özmüezzin, zanlının “bina açma” ve “sirkat” suçlarından methaldar olduğunu söyledi. Zanlı Çiftçi’nin 20 Ekim 2016 tarihinde Girne Kordonboyu’da faaliyet gösteren Sandal Restoran isimli işyerinden 52 şişe rakı çaldığını anlatan Özmüezzin, zanlının ayrıca 1 Kasım 2016 tarihinde de Carob Restoran isimli iş yerinden 10 şişe farklı markalarda içki çaldığının tespit edildiğini kaydetti. Özmüezzin, meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını, zanlının ülkede kaçak durumda olup, çalışma izni olmadığı ve kalacak yeri bulunmadığına dikkat çekerek, uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Sunulan şahadeti dikkate alan Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının 2 ayı geçmemek şartıyla davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.