1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ÜLKEMİZDE BARIŞ, BÖLGEMİZDE BARIŞ, DÜNYADA BARIŞ İSTİYORUZ”
“ÜLKEMİZDE BARIŞ, BÖLGEMİZDE BARIŞ, DÜNYADA BARIŞ İSTİYORUZ”

“ÜLKEMİZDE BARIŞ, BÖLGEMİZDE BARIŞ, DÜNYADA BARIŞ İSTİYORUZ”

“ÜLKEMİZDE BARIŞ, BÖLGEMİZDE BARIŞ, DÜNYADA BARIŞ İSTİYORUZ”

A+A-

SİBER: “ÜLKEMİZDE BARIŞ, BÖLGEMİZDE BARIŞ, DÜNYADA BARIŞ İSTİYORUZ”

“KENDİ KURUMSAL YAPIMIZLA YAŞARKEN BİR TARAFTAN DA DÜNYANIN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORUZ”

 Meclis Başkanı Sibel Siber, “Ülkemizde barış, bölgemizde barış, dünyada barış istiyoruz” dedi.

Meclis Başkanı Sibel Siber, Mehmet Arslan Başkanlığı’ndaki Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi gaziler heyetini kabul etti. Heyete, Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Vural eşlik etti.

Meclis Başkanı Siber yaptığı konuşmada, kurumsal yapı içerisinde yaşanırken bir taraftan da dünyanın bir parçası olmak istendiğini belirterek, barışa önem veren bir toplum olarak,  Uluslararası toplumun bir parçası olmak istediklerini ve ülkede eşitlik ilkesi çerçevesinde kalıcı bir çözümü hedeflediklerini belirtti.

Bugün Gazze’de yaşananların da barışın ne denli önemli olduğunu bir kez daha gösterdiğini dile getiren Siber, “Öyle değerler vardır ki bunları ancak kaybettiğimiz zaman anlarız. İşte barışta öyledir. Barış içerisinde yaşadığınız zaman belki önemini çok fazla kavramazsınız veya özgür bir ortamda yaşarken özgürlüğün önemini çok fazla kavramazsınız ama bu tür savaşın olduğu ülkelerde ne kadar çirkin bir yüzü olduğunu ve masum insanların en temel yaşam hakkının elinden acımasızca alındığını görüyoruz” şeklinde konuştu.

Görüşmeleri desteklediklerini de söyleyen Siber, “Umarız ki adil, kalıcı bir çözüme ulaşılır. Çünkü bu çağda bu zamanda çocukların, sivil insanların acımasızca öldürülmesi kabul edilemez. Barışın yerini hiçbir şey alamaz. Bizbarış elini uzatılı tutan bir toplumuz” dedi.

ASLAN

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Aslan da, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamalarına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki toplum arasındaki çalışmalara her zaman destek verdiklerini kaydetti.

Çalışmalarında başarılar dileyen Vural, “Toplum adına yapılan çalışmaları destekliyoruz. Arkanızdayız” dedi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.