1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜLKEMİZİN TANINMIŞ İŞ ADAMINDAN ACI VEDA...
ÜLKEMİZİN TANINMIŞ İŞ ADAMINDAN ACI VEDA...

ÜLKEMİZİN TANINMIŞ İŞ ADAMINDAN ACI VEDA...

Sevenleri tarafından uğurlandı...

A+A-

 

Ülkemizin tanınmış işadamlarından Osman Başaran da amansız hastalığa yenildi

Diyalog'un haberine göre, ülkemizin tanınmış işadamlarından Osman  Başaran da yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak dün dabah 06.30 raddelerinde hayata veda etti. Başaran’ın cenezesi aynı gün Lefkoşa kabristanlığında toprağa verildi.

Uzun yıllar Lefkoşa Mücahitler Parkı karşısında benzin istasyonu çalıştıran, daha sonra kendi şirketinde yöneticilik yapan 67 yaşındaki Osman Başaran’ın ölümü, ailesini ve arkadaşlarını çok üzdü.

İsmail Safa Camiinde kılınan öğle namazı sonrasında toprağa verilen Osman Başaran’ın cenaze törenine, ailesinin yanı sıra bazı siyasiler ve arkadaşları katıldı.

Kıbrıs Türk basınının tanınmış isimlerinden Şinasi Başaran ve Eren Başaran’ın kardeşi olan Osman Başaran evli ve 2 çocuk babasıydı.

9 kez ameliyat oldu kurtulamadı

Aile yakınlarından alınan bilgiye göre pankreas kanseri olan Osman Başaran 9 kez ameliyat olmuş fakat bu hastalıktan kurtulamamış.

 Osman Başaran’ın aile yakını yaşanan üzücü süreci şu şekilde anlattı, “Osman kaşınma şikayeti ile doktora başvurdu. İlk önce uyuz teşhisi konuldu ve ona göre tedaviye başlandı. Ancak şikayetleri devam edince başka bir doktora başvurduk. Tahlil ve tetkikleri yapıldıktan sonra pankreas kanseri olduğu belirlendi. Doktorlar ilk etapta pankreasının temizlendikten sonra kurtulabileceğini söyledi. 9 farklı ameliyat oldu. Ameliyat çıkışı ansızın beni aradı abi sesini duymak istiyorum dedi.

Bende iyileşeceğini ve üzülmemesi gerektiğini ilettim. Öğrendiğime göre antibiyotiğinde değişikliğe gidilmiş, bağırsak sorunları başlamış, diyaliz makinesinde 48 saat kaldıktan sonra çıkarılmış. Dün sabah 06.30’da ölüm haberi geldi. Acımız büyük. Allah mekanını cennet eylesin.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.