1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜLKENİN HER BÖLGESİNDE SOYGUN ALARMI!
ÜLKENİN HER BÖLGESİNDE SOYGUN ALARMI!

ÜLKENİN HER BÖLGESİNDE SOYGUN ALARMI!

Girne, Lefkoşa, İskele, Mağusa, Değirmenlik ve Hamitköy

A+A-

 

Girne, Lefkoşa, İskele, Mağusa, Değirmenlik ve Hamitköy bölgelerinde 16 ev ve dükkan açma ile bir araba çalan 5 zanlı yargı huzuruna çıkarılarak tutuklandı.

Girne, Lefkoşa, İskele, Mağusa, Değirmenlik ve Hamitköy bölgelerinde 16 ev ve dükkan açma ile bir araba çalarak kaza yaptıkları gerekçesiyle mahkemeye çıkarılan 16 yaşında 4 zanlı ve 22 yaşındaki Görkem Keskin tutuklandı.

Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında Başsavcılık adına Mustafa Atakara, polis çavuşu Ömer Taşbel’i tanık olarak dinletti. Duruşma Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin’in çocuk zanlıların olması nedeniyle kapalı duruşma yapılmasına emir verdi.

Elde edilen bilgilere göre, 22 yaşındaki Görkem Keskin ve 16 yaşındaki zanlılar H.D, M.K.V, S.D ve D.P’nin, Girne, Lefkoşa, Mağusa, İskele, Hamitköy ve Değirmenlik bölgesinde toplam 16 ev ve dükkan açma ile bir adet aracı çaldıktan sonra kaza yapma suçlamasıyla yargı huzuruna çıkarıldığı öğrenildi.

Ülke genelinde meydana gelen sirkat olaylarıyla ilgili gözaltına alınan zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri temin edilirken, ülke genelinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarıyla ilgili zanlıların methaldar oldukları düşünülüyor.

Tüm zanlıların da Perşembe günü yeniden Girne’de yargıç huzuruna çıkarılması bekleniyor.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.