1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ULUÇAY: “İLETİŞİMİN KOPMAMASINI SAĞLIYORSUNUZ”
ULUÇAY: “İLETİŞİMİN KOPMAMASINI SAĞLIYORSUNUZ”

ULUÇAY: “İLETİŞİMİN KOPMAMASINI SAĞLIYORSUNUZ”

ULUÇAY: “İLETİŞİMİN KOPMAMASINI SAĞLIYORSUNUZ”

A+A-

Londra-Türk Futbol Federasyonu, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Bakan Uluçay, Londra-Türk Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Soyer ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Ziyarette Başkan Soyer’e Asbaşkan Nazım Çelebi, Genel Sekreter Mehmet Gözde, Sosyal İlişkiler Sorumlusu İrfan Davulcular, Yönetim Kurulu Üyesi Levent Ruso, Dumlupınar Yönetim Kurulu Üyesi Yıldıray Karami, Onursal Başkan Nural Ezel ve İşadamı Enver Konur eşlik etti.

Ziyarette heyet adına söz alan Başkan Kemal Soyer, geçtiğimiz sezon lig ve kupa şampiyonu olan Dumlupınar kulübüne ödül olarak gerçekleştirilen KKTC ziyareti kapsamında Bakan Uluçay’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getirdi.

Yeni sezon için plan ve hedefleriyle ilgili bilgi veren Soyer, Londra Türk Toplumu Federasyon Karması’nın KKTC ile olan temaslarının çok önemli olduğunu ve söz konusu temasların ileriki yıllarda da devam etmesinin planları arasında bulunduğunu kaydetti.

ULUÇAY: “İLETİŞİMİN KOPMAMASINI SAĞLIYORSUNUZ”

Bakan Uluçay da, bu tür temasların önemine ve devam etmesinin olumlu sonuçlar doğuracağına dikkat çekerek, sporun geniş kitlelere ulaşarak insanlar arasındaki iletişimi de artırdığını vurguladı.

Bu bağlamda İngiltere ve KKTC arasındaki iletişimin kopmamasını sağlayan başta Londra – Türk Toplumu Federasyonu olmak üzere İngiltere’de bulunan Türklerin spor yapmasına fırsat tanıyan tüm federasyon ve sponsorlara teşekkürlerini dile getiren Uluçay, yapılacak her temasın bir katkı sağladığını belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.