1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ULUKIŞLA'DA YÜREKLERİ AĞZA GETİREN KAZA!
ULUKIŞLA'DA YÜREKLERİ AĞZA GETİREN KAZA!

ULUKIŞLA'DA YÜREKLERİ AĞZA GETİREN KAZA!

3'ü çocuk 4 kişi yaralı...

A+A-

Ulukışla köy girişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, yoldan çıkarak, tarlaya uçtu; kaza sonucu üçü çocuk dört kişi yaralandı.

Sedef BOŞNAK

Trafik kazalarının dur durak bilmediği ülkemizde, dün akşam üzeri Ulukışla köy girişi yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, yoldan çıkarak tarlaya uçtu ve takla attıktan sonra yan vaziyette durdu.

Kaza sonucu araç sürücüsü Gülseren Keskinkaya ve araçta yolcu olarak bulunan Sıla Keskinkaya (5), Eda Dağcı (14) ve Rüya Dağcı (15) isimli üç çocuk yaralandı.

Hurdaya dönen araçtan, ekiplerin yardımıyla çıkarılan sürücü ve üç çocuk, Akdoğan ve Geçitkale sağlık ocaklarından olay yerine gelen ambulanslarla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Görenleri korkutan kaza, saat 19.00’da Ulukışla’nın 2 ile 3’üncü kilometreleri arasında meydana geldi.

Elde edinilen bilgiye göre, Lefkoşa-Mağusa anayolundan Ulukışla’ya doğru seyreden Gülseren Keskinkaya, yönetimindeki MG 240 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, yolun solundan çıkıp önce sağ sonra sol tarafa geçip bankete düştü. Banketten tarlaya uçan araç, burada bir takla attı ve yan vaziyette durdu.

Kaza sonucu araçta büyük maddi hasar meydana gelirken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.