1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ MİMARLIK VE ŞEHİRCİLİK SEMPOZYUMU”
“ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ MİMARLIK VE ŞEHİRCİLİK SEMPOZYUMU”

“ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ MİMARLIK VE ŞEHİRCİLİK SEMPOZYUMU”

“ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ MİMARLIK VE ŞEHİRCİLİK SEMPOZYUMU”

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), “Uluslararası Çağdaş Mimarlık ve Şehircilik Sempozyumu” düzenliyor. Sempozyum 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi evsahipliğinde organize edilen 2’nci CAUMME - Akdeniz ve Ortadoğu'da Çağdaş Mimarlık ve Şehircilik Uluslararası Sempozyumu’nun konusu sempozyum yöneticileri tarafından Post-Profesyonalizm Çağında Mimari ve Kentsel Araştırma, Eğitim ve Uygulama olarak ilan edildi.

GAÜ’den yapılan açıklamada, mimarlık ve şehircilik alanında iki yılda bir organize edilen akademik sempozyumun Girne Amerikan Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Katar Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütüleceği belirtildi.

Sempozyuma 20’nin üzerinde ülkeden bilim insanının katılacağı kaydedilen açıklamada, sempozyumun ana salonda İngilizce olarak gerçekleştirileceği, bunun yanında Orta Doğu ve Akdeniz bölgesi dillerinde de çeşitli panellerin gerçekleşeceği, sempozyum hakkında ayrıntılı bilgi ve detaylara  http://caumme.gau.edu.tr adresinden erişilebileceği bildirildi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.