1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR BÖLÜMÜNE DOKTORA ÖĞRENCİSİ
ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR BÖLÜMÜNE DOKTORA ÖĞRENCİSİ

ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR BÖLÜMÜNE DOKTORA ÖĞRENCİSİ

GAÜ “Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar” programına doktora öğrencisi kabul edecek.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yeni akademik yıl ile birlikte başlayacak olan “Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar” programına doktora öğrencisi kabul edecek.

GAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, öğretim dilinin İngilizce olacağı yeni doktora programında toplam 7 ders, 21 kredi, bir seminer ve bir tez çalışması bulunacak.

Öte yandan, “Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar” doktora öğrencileri, GAÜ ve Uluslararası Diplomatlar Birliği arasında yapılan işbirliği çerçevesinde, GAÜ ABD Washington DC Kampusunda eğitim alma şansı da elde edecek.

“Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar” programıyla GAÜ’deki doktora programı sayısı 14’e çıkacak.

“Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar” programı yanında, GAÜ bünyesinde bulunan, Bilgisayar Mühendisliği, Eğitim Bilimleri, Finans, İletişim ve Medya Yönetimi, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Yapı Yönetimi, Yeni Türk Dili, Yönetim Bilişim Sistemleri, Mimarlık, Politika ve Uluslararası Çalışmalar ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği programlarına kayıt yaptırmak isteyenler, www.gau.edu.tr web adresi, kayit@gau.edu.tr mail adresi ile 0(392) 650 20 00 – 1184 – 1205 - 1179 – 1185 numaralı telefona ulaşabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.