1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ULUSLARARASI YAPAY ZEKA UYGULAMALARI
ULUSLARARASI YAPAY ZEKA UYGULAMALARI

ULUSLARARASI YAPAY ZEKA UYGULAMALARI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mühendislik Fakültesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan “1. Uluslararası Mühendislik, Yapay Zeka ve Uygulamaları” Sempozyumu uluslararası bilim insanlarını bünyesinde ağırlayacak.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mühendislik Fakültesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan “1. Uluslararası Mühendislik, Yapay Zeka ve Uygulamaları” Sempozyumu uluslararası bilim insanlarını bünyesinde ağırlayacak.

Sempozyum 6-8 Kasım 2013 tarihlerinde Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’de gerçekleşecek.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Mühendislik, Yapay Zeka ve Uygulamaları’nın işleneceği sempozyum bünyesinde üç ana konu üzerinde çalışmalar yapılacak. Bunlar şöyle:

“Yapay Zeka konu başlığında; Sinir Ağları, Yapay Zeka ve Evrimsel Algoritmalar, Gelişen Teknolojiler, Akıllı Üstlenici, Beyin Modelleri/Bilişsel Bilimler, Uzman Sistemler, Karar Destek Sistemleri, Bilgisayar Destekli Öğretim, Bulanık Mantık ve Makine Öğrenimi, Sezgisel Araştırma Yöntemleri, Akıllı Veritabanları konularının işleneceği bildirilen açıklamda, Mühendislik konu başlığında; Elektro-mekanik Sistemler, Güç Mühendisliği, Yakıt hücreleri, Yenilenebilir ve Alternatif Enerji Sistemleri, Güç Elektroniği ve Sürücüler, Binalar için Enerji Sistemleri, Güç Sistemleri, Sinyal İşleme, Elektronik, Ölçme Sistemleri, Dijital Filtre Tasarımı ve yapıları, Antenler ve Propagasyon, Ses/Konusma İşleme; Dalgacık İsleme, Bilgisayar Ağları, Veritabanlari Alanındaki gelişmeler, Yazılım Mühendisliği, Deniz Dalga Mekaniği ve Hidrodinamik, Deniz Yapılarının Tasarım ve Yapımı, Deprem Mühendisliği, İnşaat Mühendisliğinde Bilgisayar Uygulamaları, Yapı Malzemeleri, Jeoteknik ve Zemin Mekaniği, Öngerilmeli Beton Yapıların Tasarımı ve Yapımı, Proje Yönetimi, Sistem Analizi, Uygulamalar konusunda ise Sinyal İşleme, Bilgisayar Görüşü, Robotik, Örüntü Tanıma, Parmak İzi Tanıma, Finans ve Pazarlama, Eğitim, Gelişen Uygulamalar, Askeri, Mikrodalga Uygulamaları, Sinir Ağları Uygulamaları, Yüz Tanıma, Sağlık Uygulamaları.”

“1. Uluslararası Mühendislik, Yapay Zeka ve Uygulamaları” Sempozyumu ile ilgili detaylı bilgiye, başvuru ve kayıt koşullarına www.gau.edu.tr ve iseaia2013.gaueng.org web adreslerinden veya 0(392) 650 20 00 – 1211 no’lu telefondan ulaşılabilecek.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.