1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “UMARIM SAYGINLIĞINI KAYBEDER.”
“UMARIM SAYGINLIĞINI KAYBEDER.”

“UMARIM SAYGINLIĞINI KAYBEDER.”

İş adamı Emir Taşçıoğlu tarafından tacize uğradığını iddia eden M.B. “Babanız yaşında birinin sizi arkadaşça dudağınızdan öpmesini normal karşılayan arkadaşlar oraya iş başvurusunda bulunabilirler.”

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Girne’de meydana gelen taciz olayı ile ilgili bizzat olayı yaşayan ve tacize maruz kaldığını iddia eden M.B haber merkezimize ulaşarak açıklamalarda bulundu.

Kıbrıs724-Özel Haber

Haberin ardından haberle ilgili yapılan açıklamalara çok üzüldüğünü belirten M.B. “Mağdur olan durumda olan ben iken, nasıl olur da benim para için ortaya bir iddia attığım düşünülüyor?” dedi.

Yaşının 29 değil 24 olduğunu ve ofisteki görevinin sekreterlik değil mekanik çizimler olduğunu anlatan M.B “Babanız yaşında birinin sizi arkadaşça dudağınızdan öpmesini normal karşılayan arkadaşlar oraya iş başvurusunda buluna bilirler.” Dedi. M.B.’nin olayla ilgili tam açıklaması aşağıdadır.

“Öncelikle para için şikayet etti diyenlere sesleniyorum. Tecavüz ve buna benzer girişimlere destek verici ithamlarda bulunacaklarına olayı bir öğrenip sonra yorum yapsınlar. Çünkü annenizin kardeşinizin veya eşinizin başına aynı olay gelirse bu şekilde atıp tutamayacaksınız. Umarım kimse böyle çirkin bir olayla karşılaşmaz. Amacımın para koparmak olduğu yazıldı. Böyle olsaydı tazminat davası açardım. Hatta işlediğim günlerin ücretini de almadım, sadakam olsun. Yaşım haberlerde 29 yazıldı. Ben 24 yaşındayım. Babanız yaşında birinin sizi arkadaşça dudağından öpmesini normal karşılayan arkadaşlar oraya iş başvurusunda buluna bilirler. Yanlış anladığım bir durum yok. Emir Taşcıoğlu polise gittikten sonra beni arayıp özürde bulundu. Polise kabul ettiğini de söyledi fakat ifade vermek zorunluluğu olmadığı için ifade vermeyip mahkeme günü inkâr etti. O gece hücreye alındı. Suçsuz birinin hücreye alınacağını kimse düşünmez. Savcılık ya da kim araştırmak isterse olay günü Emir Taşcıoğlunun beni arayıp özür dilediğinin kayıtlarına ulaşabilir. Oradaki görevim Sekreterlik değil Mekanik çizimlerdi. Olay günü böyle bir şeyi kabul etmediğimi söylediğimde işten çıkmamam için yalvardı. O kadar iş olduğunu ve nasıl yetiştireceğini, bana bütün olanakları sağlaya bileceğini söyledi. Yani rüşvet alıp susmamı bekledi. Yaptığı şeyin de ofis içi arkadaşlık olduğunu söyledi. Ben soruyorum bütün arkadaşlarınızı dudağından mı öpüyorsunuz? Hiç bir korkum veya endişem yok. Beni mağdur bırakan o iken suçlamaların benim üstümde olması gerçekten ilginç ve mide bulandırıcı. İnsanlık nereye gitti diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum ve yazıklar olsun diyorum. Bu kadar mı normal geliyor insanlara bu tarz kötü olaylar? Tek istediğim yapılan suçun cezasız kalmaması. Benden sonra işe alınacak olan kişinin bunları bilerek gitmesi. Ailesi için gerçekten üzgünüm. Ama ailesini düşünerek hareket ettiğini düşünmüyorum. Onun tek korkusu saygınlığını kaybetmesi ve umarım saygınlığını kaybeder.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler