1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ÜMİT ÖZAT: TERİM OLSA GALATASARAY 3 YERDİ
ÜMİT ÖZAT: TERİM OLSA GALATASARAY 3 YERDİ

ÜMİT ÖZAT: TERİM OLSA GALATASARAY 3 YERDİ

Eski F.Bahçeli oyuncu ve futbol yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray'ın Juventus maçıyla ilgili yaptığı açıklamada "Terim Olsa Galatasaray 3 Yerdi" dedi.

A+A-

Eski Fenerbahçeli oyuncu ve futbol yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili olay tweeti sonrasında konuştu, bombaları yine peşi sıra gönderdi. Özat'ın "Fethiye'nin Fenerbahçe'yi, Balıkesir'in Trabzonspor'u yenme ihtimali neyse Galatasaray'ın Juventus'u yenme ihtimali o" dediği tweeti maç sonrası sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Bugün olay olan 4 Aralık tarihli tweet hakkında Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programında konuşan Ümit Özat yine bomba açıklamalar yaptı.

İşte Özat'ın sözleri;

TERİM NEDEN BIRAKTI?

"Fatih Terim neden bıraktı, bu gruptan çıkamayacağı için. Bunu yapan Fatih Terim. Ben normal şartlardan bahsettim, karlı saha zemin vs yoktu.. Normal şartlarda 1000 kere oynasınlar 3'ünü kazanır Galatasaray, o denk geldi. Artık Bayern'i, Chelsea'yi elerse o zaman tamam ben yanılmışım derim. Ama sen Juventus'u eleyip bir sonraki tur gidersen, benim haklılığım ortaya çıkar. 31. dakikada maç iptal olmuş, hakem maçı oynatmamış. Kopenhag'ın elenip Real Madrid'in lider çıkması da Galatasaray'ın bugün rahat oynamasında bir nedendir".

İKİ GÜN ÖNCE TERİM ŞİMDİ MANCİNİ

"Böyle saha ve zeminler futbol oynamak isteyen takımlar için dezavantajdır. Bu maçlarda ilk golü atan her zaman işi götürür. Galatasaray'ı tebrik ediyorum ama hayatım boyunca hep gerçekleri söyledim ve haklı çıktım. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedef gösterip, geçen hafta 'UEFA Avrupa Ligi'ni hedef gösterirken başkanları, bana niye ana avrat küfrediyorlar?"

"JUVENTUS YENSE TERİM DİYE BAĞIRACAKLARDI"

"Taraftarlık kriz zamanında sahip çıkmaktır. Bugün Juventus yense Fatih Terim diye bağıracaklardı. Zor günde Fatih Terim diye bağırırken Mancini'ye yaptığınız haksızlıkları unutmamak lazım. 2 gün önce Fatih Terim diyorsunuz, şimdi Mancini.. Hani taraftarlığınız? Şimdi mi Mancini büyük?. Mancini'nin değerini bilin diyen de benim. Ben dışarıdan bağırırken siz Fatih Terim diyordunuz. Ne oldu taraftarlık. Geçsinler bunları. Tebrik ederim".

TERİM OLSA 3'LÜK OLURLARDI

"Mancini bugün orta sahayı uzun topla geçti, Fatih Terim olsa sürekli saldırırdı, arka boş kalırdı 3'lük olurlardı. Mancini kontrollü oynadı, uzun geçti orta sahayı, Umut'u oyuna geç aldı, Umut pas attı Drogba indirdi golde de. Bir antrenör daha ne yapabilir Juventus'a karşı? Ama Mancini bu kadar taktik deha ise, Fenerbahçe'yi neden yenemedin diye sorarlar?".

SCHALKE TIR GİBİ GEÇER

"Schalke için tır gibi geçer dedim, bugün de söylerim. Ben 'Galatasaray yenemez' de demedim. Yenebilir ama Balıkesir, Fethişye'nin şansı kadardır dedim. Yarın oynasınlar, yensin de görelim. Büyük iş yapmıştır Galatasaray. Ama ben futbol oynanması şartıyla söyledim o lafı. Bugün futbol mu oynandı? Saha normal olsa, senin onları durdurma şansın var mı? Çok net olarak bir Anadolu takımının Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ı evinde yenme şansı neyse, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Juventus'u yenme şansı da odur. Bu maç Fenerbahçe-Juventus maçı da olsa aynı şeyi söylerdim. Galatasaraylılar'ın anlamak istenmediği şey bu."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.